Το Daredevil: Born Again και επίσημα είναι το MCU reboot της σειράς (ΦΩΤΟ)

Charlie Cox και Vincent D'Onofrio εμφανίστηκαν στη σκηνή της D23 Expo
11 Σεπτεμβρίου 2022 19:07
Το Daredevil: Born Again και επίσημα είναι το MCU reboot της σειράς (ΦΩΤΟ)

Η Marvel Studios επιφύλασσε και μια σύντομη αποκάλυψη και ενημέρωση σχετικά με το Daredevil: Born Again, τη νέα σειρά του ομώνυμου χαρακτήρα. 

Ο Kevin Feige κάλεσε τον ίδιο τον Matt Murdock δηλαδή τον Charlie Cox και τον Vincent D'Onofrio που θα επιστρέψει ως Kingpin στη σειρά, με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα. 

Στην σύντομη εμφάνισή τους ο Cox έδωσε την τελική απάντηση στο debate του εάν πρόκειται για την 4η σεζόν του Daredevil και έτσι τη συνέχεια του χαρακτήρα από τη Netflix σειρά ή μια εντελώς καινούργια. 

Είναι η 1η σεζόν. Δεν είναι η 4η σεζόν, επομένως είναι κάτι εντελώς καινούργιο. Κάτι που θαρρώ πως είναι ο σωστός τρόπος. Εάν είναι να το κάνουμε ξανά ας το κάνουμε διαφορετικά. 

Κάπως έτσι ξεκαθαρίστηκε ότι θα είναι το reboot του χαρακτήρα εντός του MCU, κάτι που αφέθηκε να εννοηθεί με τον τίτλο "Born Again" (Η αναγέννηση). Ο Daredevil θα επανεμφανιστεί άλλωστε στο She-Hulk: Attorney At Law, όπως έχουν αποκαλύψει τα trailers της σειράς. Επίσης αποκαλύφθηκε και το νέο λογότυπο της σειράς που φέρει το κλασικό "DD" έμβλημα. 

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή τους: 

To Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξή του 2024 στο Disney Plus.