Αυτή είναι η νέα κορεάτικη sci-fi θρίλερ σειρά του Netflix με δύο πρωταγωνιστές του Squid Game (BINTEO)

Πρεμιέρα την παραμονή των Χριστουγέννων
30 Νοεμβρίου 2021 12:48
Αυτή είναι η νέα κορεάτικη sci-fi θρίλερ σειρά του Netflix με δύο πρωταγωνιστές του Squid Game (BINTEO)

Μετά το Squid Game και το Hellbound, το Netflix συνεχίζει ακάθεκτο να επενδύει σε κορεάτικες παραγωγές, οι οποίες έχουν δει μεγάλη άνοδο τους τελευταίους μήνες. Η υπηρεσία μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο συγκλονιστικό (θα έλεγε κανείς) teaser trailer από το “The Silent Sea”.

Πρόκειται για μία κορεάτικη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την παραμονή των Χριστουγέννων και υπόσχεται να σας καθηλώσει με την ιστορία που θέλει να σας διηγηθεί. Το ανατριχιαστικό θρίλερ μυστηρίου διαδραματίζεται στα βάθη του διαστήματος και επικεντρώνεται σε μια ομάδα αστροναυτών που επιδιώκουν να ανακτήσουν δείγματα από μία εγκαταλελειμμένη σεληνιακή βάση.

Η σειρά βασίζεται στο short film The Sea of Tranquility, το οποίο γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Choi Hang-Yong, ο οποίος και εδώ υπηρετεί τα σκηνοθετικά του καθήκοντα. Μάλιστα, η νέα σειρά του Netflix θα επεκτείνει τα γεγονότα της εν λόγω ταινίας μικρού μήκους και θα εστιάσει σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου τα ταξίδια στο διάστημα είναι απαραίτητα λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Επίσης, ο πρωταγωνιστής ίσως σας θυμίζει κάτι, αφού πρόκειται για τον Gong Yoo που έπαιξε στο πολύ επιτυχημένο “Train to Busan”, καθώς και στο Squid Game. Μάλιστα, δε θα είναι μόνος του, καθώς πρωταγωνιστούν επίσης και οι Bae Doona, Lee Joon και Heo Sung-tae.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix. Δείτε το teaser βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.