Στο νέο trailer της 4ης σεζόν του Star Trek: Discovery έρχεται μια μεγάλη απειλή

Η πρώτη διαστημική φουρτούνα της Cpt. Burnham σε ρόλο ηγέτη πλέον
11 Οκτωβρίου 2021 10:54
Στο νέο trailer της 4ης σεζόν του Star Trek: Discovery έρχεται μια μεγάλη απειλή

Το Paramount+, εν μέσω της New York Comic-Con 2021, έδωσε στην κυκλοφορία το νέο trailer για την 4η σεζόν του Star Trek: Discovery, η οποία αναμένεται να είναι και η πιο περιπετειώδης όλων. Η Michael της Sonequa Martin-Green πλέον ως Cpt. Burnham βρίσκεται υπό την ηγεσία του Discovery και μετά την επική περιπέτεια που έζησαν στον 31ο αιώνα συνεχίζουν να διασχίζουν τα άγνωστα μονοπάτια αυτού του μέλλοντος. 

Μόνο που στο διάβα τους έρχεται μια νέα μεγάλη αστρική απειλή που την αποκαλούν "Anomaly", την οποία θα νιώσουν όχι μόνο τα μέλη της νέας Ομοσπονδίας αλλά και οι κόσμοι που βρίσκονται εκτός. Για αυτό θα πρέπει να συνεργαστούν όλοι για να παλέψουν ενάντια σε αυτή την απόκοσμη απειλή και να διασφαλίσουν το μέλλον τους. 

Star Trek: Discovery Season 4 NYCC Trailer

Με νέες ακόμη πιο μοντέρνες στολές στα πιο κλασικά "Trek" μονοπάτια η Burnham στην πρώτη της σεζόν ως ηγέτιδα του Discovery θα αντιμετωπίσει την άγνωστη απειλή του Anomaly που θέτει σε κίνδυνο γαλαξίες και πολιτισμούς. Μαζί της θα επιστρέψει το γνωστό cast των προηγούμενων σεζόν με τους  Doug Jones (Saru), Anthony Rapp (Paul Stamets), Mary Wiseman (Sylvia Tilly), Wilson Cruz (Dr. Hugh Culber), David Ajala (Cleveland “Book” Booker), Blu del Barrio (Adira), Ian Alexander (Gray) αλλά και τον διάσημο σκηνοθέτη David Cronenberg στο ρόλο του μυστηριώδη πράκτορα της Ομοσπονδίας ονόματι Kovich. 

Η 4η σεζόν του Star Trek: Discovery θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ μέσω του Paramount+ και στα μέρη μας την ίδια μέρα μέσω του Netflix, όπως συνέβη τις προηγούμενες σεζόν.