Star Trek: Discovery | Η 3η σεζόν θα μας συστήσει σε έναν νέο captain

"Captain on the bridge!"
05 Αυγούστου 2019 10:47
Star Trek: Discovery | Η 3η σεζόν θα μας συστήσει σε έναν νέο captain

Το φινάλε της 2ης σεζόν του Star Trek: Discovery άφησε αρκετές πληγές στο πλήρωμα του και μια από αυτές θα "επουλωθεί" στην 3η σεζόν. Όπως αποκάλυψε η εκτελεστική παραγωγός του σόου, Michelle Paradise, στο SlashFilm ένας νέος Captain θα αναλάβει τη γέφυρα του USS Discovery, με την ίδια να αναφέρει:

Νομίζω πώς σαν σόου, βρήκαμε το ύφος που θέλαμε στη Season 2. Βρήκαμε, θαρρώ, μια φοβερή μίξη χαρακτήρων, θάρρους, ψυχής, περιπέτειας, διασκέδασης και δράσης. 

Αναγνώρισε κιόλας την νεότερη αναταραχή στη γέφυρα του Discovery λέγοντας:

Θα σας υπενθυμίσω ότι στο φινάλε, όταν ο Pike έφευγε, ο Saru είπε: "Θα πρέπει να διαλέξουμε έναν νέο Captain. Ας βάλουμε μια άνω τελεία σε αυτό και να δούμε τι θα συμβεί." Το Discovery θα χρειαστεί έναν νέο captain. Η καρφίτσα θα πρέπει πάει σε κάποιον. Αυτό θα το απαντήσουμε. 

 

Το φινάλε επίσης έστειλε το Discovery στο μέλλον και συγκεκριμένα 930 χρόνια μετά. Η Paradise αποκάλυψε ότι η 3η σεζόν θα ξεκινήσει με το πλήρωμα να βρίσκεται στον φουτουριστικό 32ο αιώνα και πώς το διαστημόπλοιο δεν θα γυρίσει σπίτι του. 

Επομένως η τεχνολογία του Starfleet θα κάνει επίδειξη ικανοτήτων, πρωτοπορίας και σχεδιασμού όταν θα ξαναδούμε τους ήρωές μας. Μια χιλιετία εξέλιξης θα φέρει τεράστιες αλλαγές, όπως τονίζει η Paradise:

Είναι μια μεγάλη αλλά και όμορφη πρόκληση. Τα πάντα από όλα όσα είδαμε στις οθόνες, η ενδυματολογία, η εμφάνιση και η αίσθηση των κτιρίων, όλα αυτά. Γίνονται πολλές και μεγάλες συζητήσεις. Είμαστε επίσης πολύ τυχεροί που έχουμε μια φοβερή ομάδα στο Τορόντο....Είναι μια φοβερή ευκαιρία να δείτε τι έρχεται. 

To Star Trek: Discovery Season 3 θα επιστρέψει στις οθόνες κάποια στιγμή μέσα στο 2020.