Star Trek Discovery: Το trailer της 3ης σεζόν πηγαίνει τολμηρά 930 χρόνια μπροστά στο μέλλον

Το "Discovery" στα χαμένα
06 Οκτωβρίου 2019 12:46
Star Trek Discovery: Το trailer της 3ης σεζόν πηγαίνει τολμηρά 930 χρόνια μπροστά στο μέλλον

"To boldly go where no man has gone before" έλεγε σε κάθε intro του Star Trek: The Next Generation ο Jean-Luc Picard, μια φράση εμβληματική για το franchise. Αυτήν θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα η 3η σεζόν του Star Trek: Discovery, η οποία αποκαλύπτεται για πρώτη φορά και μαθαίνουμε τι γίνεται μετά το συγκλονιστικό cliffhanger φινάλε της 2ης σεζόν. 

Το Discovery πλέον κάνει το μεγαλύτερο άλμα χρόνου σε ολόκληρο το timeline του Star Trek και μας μεταφέρει 930 χρόνια στο μέλλον, εκεί όπου όλα έχουν αλλάξει γύρω τους. Μέσα από το trailer αφήνονται υπόνοιες πως η συμμαχία του United Federation of Planets βρίσκεται σε παρακμή ή τουλάχιστον δεν είναι όπως όταν όταν μια σημαία δείχνει πως φέρει πανω της μόλις 6 αστέρια. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε το CBS για την 3η σεζόν: 

Ακόμη ο νέος χαρακτήρας που συστήνεται στην Michael Burnham της Sonequa Martin-Green, ο Cleveland Booker του David Ajala, όταν τη βλέπει με την στολή του Starfleet της λέει "Πιστεύεις στα φαντάσματα;". H Burnham ξαφνιάζεται και του λέει "Τι πάει να πει αυτό; -Αυτό το έβλημα στην μπλούζα σου". Ένα είναι σίγουρο πως η νέα σεζόν του Discovery θα είναι κυριολεκτικά...ανακάλυψη για τους fans της σειράς και κάτι ολόφρεσκο στο lore του Star Trek. 

Το Star Trek: Discovery Season 3 θα κυκλοφορήσει στο CBS All Access και το Netflix (διεθνώς) μέσα στο 2020 και λογικά μετά την ολοκλήρωση του Star Trek: Picard που ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου.