Το νέο trailer της 3ης σεζόν του Star Trek: Discovery δείχνει το πιο ζοφερό μέλλον όλων

Μάθαμε και την ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix
09 Σεπτεμβρίου 2020 11:17
Το νέο trailer της 3ης σεζόν του Star Trek: Discovery δείχνει το πιο ζοφερό μέλλον όλων

Ανήμερα της επίσημης Star Trek Day, το CBS έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο trailer της άκρως αναμενόμενης 3ης σεζόν του Star Trek: Discovery. Το πλήρωμα του USS Discovery προσεδαφίζεται σε ένα δυσοίωνο και το πιο ζοφερό μέλλον στο σύμπαν του Star Trek που έχουμε δει ποτέ. Και αυτό γιατί 930 χρόνια μετά όλα έχουν αλλάξει και το κυριότερο πώς το United Federation of Planets έχει διαλυθεί. Ένα νέο στοιχείο μας δίνεται για το τι μπορεί να συνέβει και ο "Booker" του David Ayala αναφέρεται σε αυτό ως "the burn". 

Η Michael Burnham της Sonequa Martin-Green, μαζί με το γενναίο πλήρωμα του Discovery θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους σε ένα άκρως αφιλόξενο και γεμάτο αβεβαιότητες περιβάλλον, πολύ μακριά από το σπίτι τους και φυσικά, να επανακτήσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον. 

Για πρώτη φορά θα δούμε λεπτομερώς τον 32ο αιώνα στο σύμπαν που δημιούργησε ο Gene Roddenberry και το trailer δίνει αρκετές ματιές σε αυτό, όπως Kelpiens με ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά, Andorians (για πρώτη φορά μετά το ST: Enterprise), Vulcans και πολλά easter eggs ακόμα. 

Μάλιστα για την επερχόμενη σεζόν η σειρά αλλάζει και το λογότυπό της, φέρνοντας το πιο κοντά στο στυλ του Star Trek: Picard, όπως μπορείτε να δείτε από τη νέα αφίσα:

Επειδή το CBS, λόγω δικαιωμάτων, δε διέθεσε το trailer μεμονωμένα μπορείτε να το δείτε μέσα από το panel του Star Trek Day, το οποίο ξεκινάει στο 00:38 του παρακάτω βίντεο ή πατώντας εδώ. Δε θα αργήσει να έρθει και το επίσημο ελληνικό trailer από την πλευρά του Netflix, το οποίο διανέμει διεθνώς το σόου των Alex Kurtzman και Michelle Paradise. 

Το Star Trek: Discovery θα επιστρέψει στις οθόνες μας στην Ελλάδα μέσω του Netflix στις 16 Οκτωβρίου