Η 3η σεζόν του Star Trek: Discovery απέκτησε νέα ημερομηνία πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους θα δούμε πώς θα είναι ο 32ος αιώνας
28 Ιουλίου 2020 11:11
Η 3η σεζόν του Star Trek: Discovery απέκτησε νέα ημερομηνία πρεμιέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους, θα μάθουμε πως είναι το μακρινό μέλλον του σύμπαντος του Star Trek, καθώς το πλήρωμα του USS Discovery θα κάνει άλμα στον χρόνο 930 ετών. Έχοντας λάβει επ'αόριστον καθυστέρηση λόγω του COVID-19 και με την παραγωγή να εργάζεται πυρετωδώς από τα σπίτια της, το CBS All Access ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της 3ης σεζόν του Star Trek: Discovery.

Η επιστροφή της Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) θα γίνει επομένως στις 15 Οκτωβρίου 2020 στο CBS All Access, ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τη διεθνή διανομή του -όπως και στη χώρα μας- που έχει αναλάβει το Netflix. Πιθανότατα μια σχετική ανακοίνωση να πλησιάζει. 

Μαζί με την Martin-Green θα δούμε και την επιστροφή των  Doug JonesShazad LatifAnthony RappMary Wiseman, Wilson Cruz και της Michelle Yeoh ως Empress Phillipa Georgiou και τον νεοεισαχθέντα David Ajala στο ρόλο του Cleveland "Book" Booker. Ο 32ος αιώνας του Star Trek δεν επιφυλάσσει καλά μαντάτα για τον Αστροστόλο καθώς όπως φαίνεται το United Federation of Planets βρίσκεται σε αποσύνθεση και δεν θυμίζει σε τίποτα την ακμάζουσα συνομοσπονδία που ήταν κάποτε. Το τι άλλο μας επιφυλάσσουν οι showrunners Bryan Fuller και Alex Kurtzman θα το μάθουμε σε μερικούς μήνες, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer της 3ης σεζόν που είχε προβληθεί τον Οκτώβριο. 

Το Star Trek: Discovery θα επιστρέψει στις 15 Οκτωβρίου 2020 μέσω του CBS All Access.