Τώρα ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο project του Mike Flanagan για το Netflix

Είστε έτοιμοι για μία gothic μυθοπλασία;
07 Οκτωβρίου 2021 09:20
Τώρα ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο project του Mike Flanagan για το Netflix

Η μεγάλη συνεργασία μεταξύ του Mike Flanagan και του Netflix συνεχίζεται, αφού μόλις ανακοινώθηκε το επόμενο project του σκηνοθέτη των Haunting of Bly Manor, Doctor Sleep, κ.α. Όπως έγινε γνωστό, ο Flanagan ετοιμάζει ήδη μία μίνι σειρά για την υπηρεσία που θα ονομάζεται, “The Fall of the House of Usher”.

Μέχρι στιγμής, όμως, δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφόρησει ή πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά αυτό το σόου θα είναι βασισμένο στο βιβλίο του αμερικανού συγγραφέα, Edgar Allan Poe. Το The Fall of the House of Usher είναι ουσιαστικά η 5η σειρά του Flanagan για την streaming υπηρεσία, μετά τα The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Midnight Mass και το επερχόμενο The Midnight Club.

Η ιστορία του Poe που κυκλοφόρησε το 1839 και θα δουλέψει ο Flanagan, είναι μία gothic μυθοπλασία που ερευνά πολλά θέματα σχετικά με την τρέλα, την οικογένεια, την απομόνωση και άλλα. Η μίνι σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και μαζί με τον Flanagan θα δουλέψει και ο συνεργάτης του, Michael Fimognari, που θα σκηνοθετήσει τα τέσσερα επεισόδια.

Για περισσότερα σχετικά με το project, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.