Ο Michael B. Jordan θα είναι ο νέος Superman αλλά όχι όπως περιμέναμε

Νέες πληροφορίες για το project από την Warner Bros.
24 Ιουλίου 2021 20:13
Ο Michael B. Jordan θα είναι ο νέος Superman αλλά όχι όπως περιμέναμε

Τον περασμένο Μάιο ακούγαμε για τελευταία φορά πως η Warner Bros. και η DC Films προχωρούν το reboot του Superman με νέα ταινία που θα πρωταγωνιστεί μια διαφορετική βερσιόν του. Μάλιστα είχε ακουστεί έντονα πως ο Michael B. Jordan είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον ρόλο αυτόν, με τον ίδιο τον ηθοποιό να αποκλείει κάθε ανάμειξη στο project. 

Τώρα μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Collider μαθαίνουμε πως ο Michael B. Jordan πράγματι θα παίξει τον έγχρωμο Superman και συγκεκριμένα την "Val-Zod" βερσιόν του χαρακτήρα αλλά σε μίνι σειρά για λογαριασμό του HBO Max

Μάλιστα, εμπλέκεται η Outlier Society, εταιρία παραγωγής του Jordan, η οποία ετοιμάζει το σενάριο και την παραγωγή, αν και το Collider δεν βάζει και το χέρι του στη φωτιά για τη φύση του project, καθώς μπορεί να είναι είτε σειρά είτε ταινία. 

Ξεχωριστό project από τον Superman του J.J. Abrams; 

Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στην Black Superman ταινία που η εταιρία παραγωγής του J.J. Abrams, Bad Robot, ήδη ετοιμάζει με την Warner Bros και τον Ta-Nehisi Coates στο σενάριο. Εκεί θεωρείται πως θα δούμε την Clark Kent βερσιόν του χαρακτήρα, ο οποίος θα τον υποδυθεί πάλι έγχρωμος ηθοποιός, ενώ και έγχρωμος σκηνοθέτης θα είναι πίσω από τις κάμερες.

Στο ίδιο άρθρο του Collider τονίζεται πως ο Jordan δε θέλει να συμμετάσχει στην Superman ταινία του Abrams καθώς εκεί αλλοιώνεται ο ρόλος του Kal-El, ενώ θα προτιμούσε να υποδυθεί μια βερσιόν του Superman όπως ο Val-Zod που πράγματι προορίζεται για έγχρωμο χαρακτήρα. 

Αυτον τον καιρό ο Michael B. Jordan ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Creed III και μόνο ο χρόνος θα δείξει τελικά τι συμβαίνει ακριβώς με τον θρυλικό χαρακτήρα και τα πλάνα της Warner Bros. για αυτόν.