Ο Will Smith επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στο I Am Legend 2 και μάθαμε πώς θα γίνει!

Ο Smith έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες
03 Δεκεμβρίου 2023 12:14
Ο Will Smith επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στο I Am Legend 2 και μάθαμε πώς θα γίνει!

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι στα σκαριά βρίσκεται το I Am Legend 2 με πρωταγωνιστή τον Michael B. Jordan. Ωστόσο, πολλοί fans αναρωτιόντουσαν εάν ο Will Smith, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, θα παίξει στο sequel, μιας και δεν ήταν και τόσο σίγουρο. Τα νέα είναι όμως ευχάριστα, καθώς ο ίδιος ο Will Smith επιβεβαίωσε την εμφάνισή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Will Smith ανακοίνωσε ότι όντως θα βρίσκεται στο I Am Legend 2! Τα νέα έρχονται μέσα από το Screen Daily, όπου μαθαίνουμε ότι ο Smith θα υποδυθεί για ακόμη μια φορά τον Robert Neville, λέγοντας ότι η παραγωγή θα χρησιμοποιήσει ως «δικαιολογία» την έκδοση του DVD του I Am Legend, όπου ο χαρακτήρας του παραμένει ζωντανός.

Ο Will Smith επιβεβαίωσε επίσης ότι αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται το σενάριο της ταινίας λέγοντας μεταξύ άλλων:

Θα μιλήσω στο τηλέφωνο με τον Michael B. Jordan αύριο…Μόλις πήρα το σενάριο. Θα πάμε με την DVD έκδοση του I Am Legend όπου ο χαρακτήρας μου ζούσε. Μάλλον σάς δίνω πολλές πληροφορίες… Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αλλά ο Michael B. Jordan είναι μέσα και το κάνουμε.

Το sequel ανακοινώθηκε για πρώτη φορά την άνοιξη του 2022, με τον Akiva Goldsman, σεναριογράφο και παραγωγό της πρώτης ταινίας, επίσης να επιστρέφει.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρόλο που ο Neville πεθαίνει στο τέλος του I Am Legend, τα extras στην DVD έκδοση περιείχαν και ένα εναλλακτικό τέλος, όπου ο χαρακτήρας επιβιώνει. Έτσι, το sequel θα λάβει αυτό υπόψιν και θα συνεχίσει την ιστορία.

Η σύνοψη του I Am Legend είχε ως εξής:

Ο βιολόγος Robert Neville είναι ο μοναδικός, υγιής επιζών μιας θανατηφόρας επιδημίας που προκλήθηκε από έναν ιό στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο δεν είναι μόνος στην πόλη καθώς τη νύχτα κυκλοφορούν τα μεταλλαγμένα από την επιδημία πλάσματα διψασμένα για αίμα. Προσπαθώντας να προστατεύσει τον εαυτό του απ’ τα αιμοβόρα αυτά πλάσματα, παράλληλα ψάχνει απεγνωσμένα το αντίδοτο που θα αντιστρέψει τα αποτελέσματα που επέφερε ο θανατηφόρος ιός.

Το I Am Legend κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2007 και είχε αποφέρει στο box office πάνω από $585 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με ένα budget της τάξης των $150 εκατομμυρίων. Ο Will Smith ετοιμάζεται και για μία ακόμη μεγάλη επιστροφή του ως "Κακό Παιδί" με το Bad Boys 4 πλάι στον Martin Lawrence.