Creed 4: Ο Michael B. Jordan ετοιμάζει το “Creed-Verse“ για χάρη της Amazon

Ετοιμαστείτε για σειρές και ταινίες εντός του σύμπαντος του “Creed“
10 Μαρτίου 2023 09:47
Creed 4: Ο Michael B. Jordan ετοιμάζει το “Creed-Verse“ για χάρη της Amazon

Η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που σημείωσε από το ντεμπούτο του το Creed 3 κίνησε τα γρανάζια για μια επέκταση του franchise με τις πλάτες της Amazon και της MGM, που της ανήκει. 

Ο streaming γίγαντας βλέπει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί περαιτέρω την επιτυχία του Creed III, για αυτό και έχει συναντηθεί με τον σταρ και σκηνοθέτη της νεότερης ταινίας, Michael B. Jordan, με σκοπό να συζητήσουν τη δημιουργία διάφορων projects. 

Το ρεπορτάζ του Deadline, συγκεκριμένα αποκαλύπτει ότι η Amazon θέλει να κάνει ένα "Creed-Verse" που θα αποτελείται από ταινίες και spinoff σειρές, ακόμη και κινουμένων σχεδίων, αν και δεν έγινε κάποια αναφορά σε ενδεχόμενη συνέχεια με τον Jordan πρωταγωνιστή όπως ένα "Creed 4". Σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως ο 36χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι θεωρεί σίγουρο πως θα γίνει το Creed 4. 

Ανάμεσα στα όσα ακούγονται είναι μια anime σειρά Creed και μια συνοδευτική live-action τηλεοπτική σειρά για το Amazon Prime Video. Ακόμη σκέφτονται να γίνει κάποιο project (άγνωστο αν είναι σειρά ή ταινία) γύρω από την κόρη του Adonis Creed, την Amara, που στο Creed 3 την υποδύθηκε η κωφάλαλη νεαρή ηθοποιός Mila Davis-Kent, πραγματοποιώντας κιόλας το κινηματογραφικό ντεμπούτο της. 

Στο cast της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι: Tessa Thompson ως Bianca και σύζυγος του Adonis Creed, μαζί με τους Jonathan Majors ως Damian "Diamond Dame" Anderson, Phylicia Rashad ως Mary Anne Creed, Wood Harris ως Tony "Little Duke" Evers και τον πυγμάχο Florian Munteanu να επιστρέφει από το Creed 2 ως Drago Jr. 

Τις εντυπώσεις μάς από το Creed III, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ. Το Creed 3 προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους.