Ο Michael B. Jordan των Creed ταινιών προτείνει 5 anime για όσους δεν έχουν δει ποτέ τους

Οι προτάσεις του για να κάνετε την αρχή!
08 Μαρτίου 2023 13:46
Ο Michael B. Jordan των Creed ταινιών προτείνει 5 anime για όσους δεν έχουν δει ποτέ τους

Πολλά έχουν ακουστεί για την αγάπη του Michael B. Jordan για τα anime. Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής και ταυτόχρονα και σκηνοθέτης του Creed III, έχει επισημάνει σε αρκετές συνεντεύξεις πως έχει αντλήσει έμπνευση από το εν λόγω μέσο. Για παράδειγμα, οι σκηνές μάχης της ταινίας είναι εμπνευσμένες από τις φαντασμαγορικές και επικές αναμετρήσεις των χαρακτήρων του Dragon Ball Z, ενώ το αγωνιστικό σορτσάκι που φοράει στο ρινγκ ο Creed αντλεί από το Akira.

Τώρα, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC Radio 1, ο Michael B. Jordan αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο ρόλο που έπαιξε η αγάπη του για τα anime στην ταινία. Μάλιστα, στο πλαίσιο της συζήτησης αυτής κλήθηκε να απαντήσει και σε μια ενδιαφέρουσα ερώτηση: Ποια είναι τα πέντε anime που προτείνει σε κάποιον που δεν έχει δει απολύτως τίποτα από αυτή την κατηγορία στη ζωή του;

Το πρώτο σόου που ήρθε αμέσως στο μυαλό του αστέρα του Hollywood ήταν το One Piece, το οποίο είναι μάλλον μια πρόταση για να πάει κάποιος στα βαθιά. Συγκεκριμένα, η δημιουργία του Eiichiro Oda μετρά μέχρι σήμερα πάνω από 1000 επεισόδια. Ο Jordan πρότεινε και άλλες εξίσου λατρεμένες σειρές, όπως τα Dragon Ball και Naruto, ενώ οι πιο ιδιαίτερες επιλογές της λίστας του είναι τα Bleach και Hunter × Hunter

Τα 5 anime που προτείνει ο Michael B. Jordan για κάποιον που δεν είχε ποτέ επαφή με το είδος:

  • One Piece
  • Dragon Ball
  • Naruto
  • Bleach
  • Hunter × Hunter

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Creed ΙΙΙ προβάλλεται αυτή την περίοδο στους ελληνικούς κινηματογράφους. 

Πρόκειται για την 9η ταινία στο franchise του Rocky και όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν, είναι και το πρώτο φιλμ που δε συμμετέχει ο θρυλικός Sylvester Stallone στον εμβληματικό ρόλο του -αν και έχει συνεισφέρει σε αυτό ως παραγωγός.

Πέρα από τον Michael B. Jordan, στο cast της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι: Tessa Thompson ως Bianca και σύζυγος του Adonis Creed, μαζί με τους Jonathan Majors ως Damian "Diamond Dame" Anderson, Phylicia Rashad ως Mary Anne Creed, Wood Harris ως Tony "Little Duke" Evers και τον πυγμάχο Florian Munteanu να επιστρέφει από το Creed 2 ως Drago Jr. 

Τις εντυπώσεις μάς από το Creed III θα βρείτε πατώντας εδώ, στο review του Unboxholics.com που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης.