O Michael B. Jordan ξεμπρόστιασε δημοσιογράφο στο κόκκινο χαλί του Creed 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν κρατήθηκε μπροστά στις κάμερες ο σταρ του Creed 3
07 Μαρτίου 2023 12:47
O Michael B. Jordan ξεμπρόστιασε δημοσιογράφο στο κόκκινο χαλί του Creed 3 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Creed 3, όταν ο Michael B. Jordan φάνηκε να γνωρίζεται με μια από τις δημοσιογράφους που του έπαιρναν συνέντευξη. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του "Morning Hustle" ονόματι Lore'L είχε πάει στο ίδιο σχολείο με τον Jordan και ο σταρ του Creed 3 την αναγνώρισε μόλις πήγε να του πάρει συνέντευξη. 

Η Lore'l ακούγεται να λέει ότι τον γνώριζε απο πριν και ο Michael B. Jordan δεν κρατήθηκε και της είπε "Α ναι ήμουν το χαζοχαρούμενο παιδί, ε σωστά;". Εκείνη τη στιγμή η δημοσιογράφος του απαντά "δεν είπα κάτι τέτοιο, στα σίγουρα." με τον Jordan να λέει μετά "Σε ακούω. Σε ακούω. Όλα καλά. Τι λέει".

Μόνο που το κλίμα φαινόταν να είναι τεταμένο με τον Michael B. Jordan σαφώς ενοχλημένο από την παρουσία της. Η δημοσιογράφος αργότερα υποστήριξε σε μια άλλη εκπομπή της, ότι παλιά πράγματι πείραζαν με τους συμμαθητές της τον Jordan για το όνομά του -τον αποκαλούσαν Μάικλ Τζόρνταν. "Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, τον πειράζαμε συνέχεια επειδή το όνομά του ήταν Μάικλ Τζόρνταν. Ας ξεκινήσουμε από εκεί - και δεν φαινόταν σαν τον Μάικλ Τζόρνταν." ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το στιγμιότυπο από το κόκκινο χαλί

Για την ιστορία, ο Michael B. Jordan έκανε ντεμπούτο στα 15 του χρόνια παίζοντας στην βραβευμένη σειρά "The Wire", αλλά και στα "Parenthood" και "Friday Night Lights", καθώς και στην ταινία "Fruitvale Station" του 2013, όπου εκεί ήταν το μεγάλο "μπαμ" της καριέρας του. 

Στο cast συμμετέχουν επίσης οι: Tessa Thompson ως Bianca και σύζυγος του Adonis Creed, μαζί με τους Jonathan Majors ως Damian "Diamond Dame" Anderson, Phylicia Rashad ως Mary Anne Creed, Wood Harris ως Tony "Little Duke" Evers και τον πυγμάχο Florian Munteanu να επιστρέφει από το Creed 2 ως Drago Jr. 

Τις εντυπώσεις μάς από το Creed III, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το Creed 3 προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους.