I Am Legend 2: Θα έχει επιρροές “The Last of Us“ και μάθαμε πώς θα συνεχιστεί η ιστορία

Στο sequel της ταινίας θα παίζουν οι Will Smith και Michael B. Jordan
16 Φεβρουαρίου 2023 00:42
I Am Legend 2: Θα έχει επιρροές “The Last of Us“ και μάθαμε πώς θα συνεχιστεί η ιστορία

Το sequel του I Am Legend είναι γνωστό από τον περασμένο Μάρτιο, καθώς σε αυτό θα πρωταγωνιστούν ο Will Smith και ο Michael B. Jordan. Το πώς όμως η Warner Bros. θα συνεχιστεί την ιστορία του "I Am Legend" εφόσον η ταινία είχε κλείσει κάπως οριστικά, το μαθαίνουμε τώρα. 

Τα νέα έρχονται από τον Akiva Goldsman τον γνωστό παραγωγό και σεναριογράφο, ο οποίος θα επιστρέψει όμως μαθαίνουμε από το Deadline για να γράψει το σενάριο του I Am Legend 2. Ο ίδιος είχε διασκευάσει το διάσημο best-seller βιβλίο του Richard Matheson που κυκλοφόρησε το 1954. 

Ποιοι θα είναι το κλειδί για το I Am Legend 2; Όπως αποκαλύπτει ο Goldsman βρίσκεται στο εναλλακτικό φινάλε του βιβλίου που είχε γράψει ο Matheson, ενώ μάθαμε ότι θα έχει και άρωμα από The Last of Us. 

Όπως αναφέρει ο Goldsman: Έχω πάθει ψύχωση με το The Last of Us, όπου βλέπουμε τον κόσμο μετά την αποκάλυψη, αλλά και μετά από 20-30 χρόνια. Βλέπεις πώς η γη ανακτά τον κόσμο, και υπάρχει κάτι όμορφο στο ερώτημα, καθώς ο άνθρωπος απομακρύνεται από το να είναι ο βασικός κάτοικος, τι συμβαίνει; Αυτό θα είναι ιδιαιτέρως ορατό στη Νέα Υόρκη. Δεν ξέρω αν θα σκαρφαλώσουν στο Empire State Building, αλλά οι δυνατότητες είναι ατελείωτες".

Και προσθέτει: "Επιστρέφουμε στο αρχικό βιβλίο του Matheson και στο εναλλακτικό τέλος σε αντίθεση με το τέλος που κυκλοφόρησε στην πρώτη ταινία. Αυτό για το οποίο μιλούσε ο Matheson ήταν ότι ο χρόνος του ανθρώπου στον πλανήτη ως κυρίαρχο είδος είχε φτάσει στο τέλος του. Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που θα εξερευνήσουμε. Θα υπάρχει λίγο μεγαλύτερη πιστότητα στο αρχικό κείμενο".

Το I Am Legend κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2007 και είχε αποφέρει στο box office πάνω από $585 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με ένα budget της τάξης των $150 εκατομμυρίων. 

Ο Will Smith αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται για την επιστροφή του ως "Κακό Παιδί" με το Bad Boys 4 πλάι στον Martin Lawrence. 

O Michael B. Jordan επιστρέφει τόσο εντός όσο και εκτός των ρινγκ στο πολυαναμενόμενο Creed 3, όπου και πρωταγωνιστεί αλλά και πραγματοποιεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.