Γεγονός το "I Am Legend 2" με επιστροφή Will Smith και Michael B. Jordan συμπρωταγωνιστή

Έρχεται η συνέχεια της επιτυχημένης post apocalyptic ταινίας
05 Μαρτίου 2022 09:10
Γεγονός το "I Am Legend 2" με επιστροφή Will Smith και Michael B. Jordan συμπρωταγωνιστή

Αναμφίβολα μια από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες post-apocalyptic ταινίες όλων των εποχών είναι το "I Am Legend" ή "Ζωντανός Θρύλος" όπως προβλήθηκε στην Ελλάδα το μακρινό 2007. Ποιος θα περίμενε ότι σχεδόν 15 χρόνια μετά θα είχαμε την ανακοίνωση της συνέχειας της ιστορίας. 

Η Warner Bros. ανακοίνωσε και επίσημα μάλλον την απόλυτη συνέχεια -από άποψη αστέρων- καθώς όχι μόνο ο Will Smith θα επιστρέψει στον ρόλο του για το I Am Legend 2 αλλά μαζί του θα συμπρωταγωνιστήσει ο Michael B. Jordan των ταινιών "Creed" και "Black Panther". Απλά να αναφέρομε ότι πρόκειται για δύο ηθοποιούς που συνολικά οι ταινίες τους μαζί στο box office έχουν αποφέρει πάνω από $12 δις δολάρια

Μάλιστα θα είναι και παραγωγοί στην ταινία την οποία ο βραβευμένος με Όσκαρ Akiva Goldsman θα γράψει το σενάριο, καθώς ο ίδιος είχε διασκευάσει την ιστορία από το ομώνυμο βιβλίο του 1954 του συγγραφέα Richard Matheson. Ωστόσο ακόμα σκηνοθέτης δεν έχει αναλάβει την ταινία και δε γνωρίζουμε αν ο Francis Lawrence επιστρέψει στο πόστο του. 

Ο Smith να αναφέρουμε πως είναι υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο "King Richard", ενώ παρέλαβε το βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών στα φετινά SAG Awards για τον ίδιο ρόλο. Ο Jordan από την πλευρά του θα πρωταγωνιστήσει -και θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του- σύντομα στο CREED 3 τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν τον Ιανουάριο. 

Εμπορικά το I Am Legend είχε αποφέρει στο box office πάνω από $585 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με ένα budget των $150 εκατομμυρίων. 

Η σχετική ανάρτηση του Smith για το I Am Legend 2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Η σύνοψη του I Am Legend είχε ως εξής: 

Ο βιολόγος Robert Neville είναι ο μοναδικός, υγιής επιζών μιας θανατηφόρας επιδημίας που προκλήθηκε από έναν ιό στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο δεν είναι μόνος στην πόλη καθώς τη νύχτα κυκλοφορούν τα μεταλλαγμένα από την επιδημία πλάσματα διψασμένα για αίμα. Προσπαθώντας να προστατεύσει τον εαυτό του απ’ τα αιμοβόρα αυτά πλάσματα, παράλληλα ψάχνει απεγνωσμένα το αντίδοτο που θα αντιστρέψει τα αποτελέσματα που επέφερε ο θανατηφόρος ιός.

Όσο για το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία; Κάτι τέτοιο δεν έχει γνωστοποιηθεί μιας και το φινάλε του I Am Legend έμοιαζε ολίγον τι οριστικό, όσοι το έχετε δει καταλαβαίνετε. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι.