Επίσημο το Creed 4, αλλά θα παίζει και ο Michael B. Jordan;

Επιβεβαιώθηκε η ανάπτυξή του από τον παραγωγό της ταινίας
19 Νοεμβρίου 2023 15:27
Επίσημο το Creed 4, αλλά θα παίζει και ο Michael B. Jordan;

Μιας και το Creed III ήταν μια επιτυχία τόσο εμπορική όσο και στη συνείδηση του κοινού και των κριτικών, που το αγάπησε στις κινηματογραφικές αίθουσες, η συνέχεια του spinoff franchise θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

Εδώ και καιρό οι συντελεστές τους και φυσικά ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της προηγούμενης ταινίας, Michael B. Jordan, είχαν διαμηνύσει ότι η 4η ταινία θα έρθει. Τώρα, το project επιβεβαιώθηκε όπως μεταδίδει το Deadline, καθώς το Creed 4 βρίσκεται και επίσημα υπό ανάπτυξη στην MGM

Το σημαντικότερο είναι όμως ότι το Creed 4 θα είναι ξανά δια χειρός Michael B. Jordan, καθώς έδειξε με περίσσιο τρόπο το ταλέντο του στη σκηνοθεσία, εκτός από το γεγονός ότι είχε αποδείξει τις υποκριτικές του ικανότητες. Άλλωστε η σκηνοθεσία του Creed 3 ήταν μέσα στα δυνατά σημεία της ταινίας, όπως επισήμαναν πολλές κριτικές. Την επιβεβαίωσε αυτή έκανε ο παραγωγός Irwin Wrinkler κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Deadline όπου είπε χαμογελώντας ότι "υποτίθεται ότι δεν πρέπει να πω...αλλά θα είναι ο σκηνοθέτης". 

Τώρα για το ποια κατεύθυνση θα μπορούσε να πάρει το Creed 4 αυτό είναι προς το παρόν άγνωστο επίσημα, αν και η ταινία άφησε ανοιχτά μερικά μέτωπα τόσο στο να δούμε τον Adonis Creed ως μέντορα κάποιου άλλου μποξέρ όσο και να δούμε μετά από πολλά χρόνια να κοουτσάρει την κόρη του στα ρινγκ. 

Για την ιστορία το Creed III κατάφερε να αποσπάσει πάνω από $275 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. 

 

Στο cast της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι: Tessa Thompson ως Bianca και σύζυγος του Adonis Creed, μαζί με τους Jonathan Majors ως Damian "Diamond Dame" Anderson, Phylicia Rashad ως Mary Anne Creed, Wood Harris ως Tony "Little Duke" Evers και τον πυγμάχο Florian Munteanu να επιστρέφει από το Creed 2 ως Drago Jr. 

Επίσης, ετοιμάζεται ένα "Creed-verse" για χάρη της Amazon. Τις εντυπώσεις μάς από το Creed III, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ