Star Wars: Ο Anakin Skywalker ετοιμάζεται για μεγάλο comeback

Ο voice actor του από το "Clone Wars" βάζει φωτιές
30 Απριλίου 2021 11:39
Star Wars: Ο Anakin Skywalker ετοιμάζεται για μεγάλο comeback

Φωτιές στους fans του Star Wars βάζει ο Matt Lanter, γνωστός ως ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον εμβληματικό Anakin Skywalker για τις ανάγκες των κινουμένων σχεδίων, όπως στα Star Wars: The Clone Wars και Star Wars: Rebels. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly διαβεβαίωσε πως κάτι ετοιμάζει με την Lucasfilm Animation και σχετικό με το Star Wars, αλλά χωρίς να κατονομάζει το project:

Γίνονται πραγματάκια στην Lucasfilm Animation. Συμμετέχω σε κάτι δουλειές που δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα. Θα δείτε ξανά τον Anakin."

Η τελευταία του φράση ουσιαστικά επιβεβαιώνει πως η επιστροφή του Anakin θεωρείται δεδομένη στο άμεσο μέλλον. Κάποια από τα ενδεχόμενο είναι να επιστρέψει με κάποιον τρόπο στο Bad Batch ως Darth Vader ή να επιστρέψει στην επερχόμενη ανθολογική σειρά, Star Wars: Visions, το οποίο θα αποτελείται από short films φτιαγμένα από ιαπωνικά animation στούντιο. Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο άλλο project που ακόμα δεν γνωρίζουμε. 

Ωστόσο, ο Anakin Skywalker θα επιστρέψει και σε live-action μορφή, καθώς ο Hayden Christensen θα τον υποδυθεί ως Darth Vader στο άκρως αναμενόμενο Obi-Wan Kenobi με πρωταγωνιστή τον ομώνυμο χαρακτήρα του Ewan McGregor.