Star Wars: Η σειρά του Boba Fett θα έχει μεγάλη εμφάνιση από το "Mandalorian"

Και λίγο-πολύ την περιμέναμε
12 Απριλίου 2021 14:16
Star Wars: Η σειρά του Boba Fett θα έχει μεγάλη εμφάνιση από το "Mandalorian"

Το τελευταία επεισόδια της 2ης σεζόν του The Mandalorian χάρισαν ανεπανάληπτες συγκινήσεις που θα έχουν να θυμούνται οι Star Wars fans. Πέραν από τα όσα εξελίχθηκαν με τον Grogu, το σόου φύτεψε τον σπόρο για να αποκτήσει ο Boba Fett την δική του σειρά στο Disney Plus. Στις πρώτες ζουμερές πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια για το "The Book of Boba Fett" ακούγεται ότι θα δούμε μια εμφάνιση από το "Mandalorian" που ούτε λίγο ούτε πολύ την περιμέναμε. 

Το ρεπορτάζ του Cinelinx, που μεταφέρει την πληροφορία σαν φήμη προς το παρόν, αναφέρει πως ο Din Djarin του Pedro Pascal θα εμφανιστεί στη σειρά του Boba Fett (Temuera Morrison) για να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο χαρακτήρων. Περιγράφεται κιόλας ως το επόμενο κεφάλαιο στο saga του "Mandalorian". 

Είναι νωρίς να ξέρουμε κατά πόσο μεγάλη συμμετοχή θα έχει ο "Mando" στο σόου του Fett, του οποίου η ιστορία θα συνεχίσει αμέσως μετά την post-credits σκηνή που τον είδαμε στο παλάτι του Jabba The Hutt. 

Το The Book of Boba Fett αναμένεται να προβληθεί τον Δεκέμβριο του 2021, ενω η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, αποκλειστικά μέσω του Disney+.