Η πρώτη ματιά στα νέα Powerpuff Girls θυμίζει νεανική σειρά από τα '90s

Έρχεται από το The CW!
09 Απριλίου 2021 13:24
Η πρώτη ματιά στα νέα Powerpuff Girls θυμίζει νεανική σειρά από τα '90s

Πρόσφατα πήραμε μια μικρή γεύση από τις νέες, 30άρες “Powerpuff Girls” του The CW, οι οποίες είναι έτοιμες για live-action περιπέτειες με…ζάχαρη και μπαχαρικά! Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι το αμερικανικό δίκτυο ετοιμάζει τη νέα βερσιόν του διάσημου καρτούν με τις αγαπητές ηρωίδες που αντιμετωπίζουν το έγκλημα να αναγεννιούνται μέσα από τις Chloe Bennet, Dove Cameron και Yana Perrault.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι η σειρά ξεκίνησε τα γυρίσματά της στην Ατλάντα και το TMZ εξασφάλισε το πρώτο στιγμιότυπο από τις Blossom, Bubbles και Buttercup και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, έχει έντονο άρωμα από τα ‘90s.

Αυτή τη στιγμή, το “Powerpuff” -όπως θα ονομάζεται η σειρά- γυρίζει το πιλοτικό επεισόδιο και το The CW ευελπιστεί να πάει καλά μιας και πρόκειται για ένα καρτούν που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές από τις αρχές των ‘90s. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Diablo Cody (Juno) και Heather Regnier (Sleepy Hollow) γράφουν τη σειρά και βρίσκονται παράλληλα στην παραγωγή μαζί με τους Greg Berlanti και Sarah Schechter του CW.