Τέλος εποχής για το Arrowverse: Η σειρά Superman & Lois ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της

Η 4η σεζόν θα αποτελέσει την “αυλαία“ των σειρών της DC στο The CW
03 Νοεμβρίου 2023 08:21
Τέλος εποχής για το Arrowverse: Η σειρά Superman & Lois ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της

Ήρθε το τέλος εποχής για ένα από τα μακροβιότερα τηλεοπτικά σύμπαντα που υπήρξαν ποτέ αυτό των σειρών της DC στο κανάλι The CW, το οποίο κοινώς αποκαλούνταν και "Arrowverse" λόγω του ότι όλα ξεκίνησαν από την σειρά "Arrow" με τον Stephen Amell. 

Για αυτό το The CW ανακοίνωσε ότι βάζει οριστικά τελεία στη σειρά Superman & Lois με την 4η και τελευταία σεζόν του, η οποία θα αποτελείται από 10 τελευταία επεισόδια που θα κάνουν πρεμιέρα εντός του 2024. Ο παραγωγός Greg Berlanti είπε πως λόγω των απεργιών των ηθοποιών του SAG-AFTRA και μέχρι πρότινος του WGA, το φινάλε του Superman & Lois θα προβληθεί μετά τα μέσα ή και προς τα τέλη του 2024 στο The CW, χωρίς ωστόσο να δίνεται μια συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Άλλωστε ότι διαφαινόταν αυτό το τέλος εποχής ήταν ξεκάθαρο από τις προθέσεις των επικεφαλής των DC Studios, James Gunn και Peter Safran να χτίσουν από την αρχή ένα σύμπαν για την DC που θα είναι ενιαίο σε σινεμά και τηλεόραση. Επομένως έπρεπε να γίνει χώρος στο τηλεοπτικό τοπίο για την έλευση άλλων σειρών όπως αυτή του Green Lantern και των Creature Commandos στο MAX. 

Ήδη ετοιμάζεται ο νέος κινηματογραφικός Σούπερμαν με τον David Corenswet στον ομώνυμο ρόλο και την Rachel Brosnahan ως Λόις Λέιν, στην ταινία "Superman: Legacy" που θα προβληθεί το 2025. 

Οι showrunners της σειράς  Todd Helbing και Brent Fletcher ευχαρίστησαν τους πάντες για την υποστήριξη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και δήλωσαν κατενθουσιασμένοι για τα τελευταία επεισόδια της σειράς καθώς "ανυπομονούν να δουν όλοι πως ο Superman, η Λόις και όλοι οι συγγενείς τους ήρωες θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη απειλή τους, τον Lex Luthor. 

Φυσικά, το cast θα επιστρέψει σύσσωμο με πρωταγωνιστές τους Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch ως Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν, ενώ τον μεγάλο κακό Lex Luthor τον υποδύεται πλέον ο Michael Cudlitz (Abraham του The Walking Dead). Μαζί τους οι: Alex Garfin ως Jordan Kent, Michael Bishop ως Jonathan Kent, Alexander Erik Valdez ως Kyle Cushing, Inde Navarrette ως Sarah Cushing, Wolé Parks ως Henry Irons, Tayler Buck ως Natalie Irons Sofia Hasmik ως Chrissy Beppo, Chad L. Coleman ως Bruno Mannheim, Dylan Walsh ως General Samuel Lane και Emmanuelle Chriqui ως Lana Lang Cushing.

Για την ιστορία το Superman & Lois ξεκίνησε το 2021 στο The CW και αποτέλεσε μια από τις καλύτερες και πιο λατρεμένες σειρές του Arrowverse, η οποία έμελλε να είναι και η "τελευταία επιζών" καθώς το ένα μετά το άλλο σόου της DC έριχνε αυλαία. Αρκεί να θυμίσουμε ότι οι σειρές που συνυπήρξαν με το Σούπερμαν και Λόις ήταν τα Arrow, legends of Tomorrow, Supergirl, The Flash, Black Lightning, Stargirl, Constantine, Titans, Doom Patrol και πρόσφατα το Gotham Knights.