Superman Legacy: Αυτοί είναι οι νέοι Green Lantern, Hawkgirl και Mr. Terrific του DC Universe

Τρία νέα ονόματα ανακοίνωσε ο James Gunn για τη νέα ταινία του Superman με άρωμα Justice League
12 Ιουλίου 2023 09:11
Superman Legacy: Αυτοί είναι οι νέοι Green Lantern, Hawkgirl και Mr. Terrific του DC Universe

Επίσημα ανακοινώθηκαν τρία νέα δυνατά ονόματα για το cast του Superman: Legacy δια χειρός James Gunn, τα οποία έχουν έντονο άρωμα...νέας Justice League. Τα ονόματα ανακοίνωσε ο co-CEO των DC Studios, Peter Safran, σε ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair και είναι οι: Nathan Fillion (Guardians of the Galaxy Vol. 3), Isabela Merced (Madam Web) και Edi Gathegi (The Harder They Fall, Startup, X-Men: First Class).

Ο Fillion, που θα γνωρίζετε ως τον πρωταγωνιστή της σειράς "Castle" και του "Firefly", θα υποδυθεί τον Guy Gardner έναν από τους πιο γνωστούς αλλά και ψωμωμένους Lanterns της DC, η Merced την Hawkgirl και ο Gathegi τον Mister Terrific. Φυσικά ο David Corenswet είναι ο νέος Κλαρκ Κεντ/Kal-El/ Superman με την Rachel Brosnahan στο πλάι του ως Lois Lane. Όλα αυτά τα ονόματα δείχνουν ότι η DC ετοιμάζει κάτι παραπάνω από μια απλή Superman ταινία και μια επανεισαγωγή του χαρακτήρα στο κινηματογραφικό κοινό, καθώς όλοι αυτοί αποτελούν μέλη της Justice League, επομένως ίσως οι ταχύτητες με τις οποίες θα αρχίσει το "Assemble" του το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC να είναι υψηλότερες από την προηγούμενη φορά. 

Η Merced εκτός από την συμμετοχή της στην ταινία των Sony Pictures/ Marvel, Madame Web, θα παίξει στο Alien: Romulus του Fede Alvarez και στο Ballerina Overdrive. Ο Gathegi αυτόν τον καιρό παίζει στη σειρά For All Mankind της Apple TV και παλιότερα έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως Briarpatch, The Blacklist, Startup. Ακόμη αναμένεται να παίξει στη σειρά Zero Day πλάι στον Robert De Niro για το Netflix. 

O James Gunn από την πλευρά του σχολίασε το επόμενο μεγάλο βήμα που έκανε το νέο DC Universe και το Superman: Legacy, μέσα από το Threads γράφοντας: "Το Superman Legacy ανοίγει σε δύο χρόνια από σήμερα ακριβώς. Μπορεί να μοιάζει πολύ μακριά για εσάς αλλά για εμένα είναι πολύ κοντά. Έχουμε πολλά να κάνουμε μέχρι τότε. Δε θα μπορούσα όμως να είμαι πιο ενθουσιασμένος για ένα project εδώ και πάρα πολύ καιρό...και με αυτό το cast που σιγά-σιγά μαζεύεται...πω πω!"

Έπειτα σε ακόλουθα posts στο Threads επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ο χαρακτήρας του Jimmy Olsen, απλώς ακόμη δεν έχει βρει τον ηθοποιό. Επιβεβαίωσε ότι ο Fillion θα έχει το κούρεμα "μπολάκι" του Gardner από τα comics: "Ίσως ο μοναδικός λόγος που ήθελα το φιλαράκι μου ο Nate να πάρει τον ρόλο είναι για αυτό το κούρεμα". Επίσης ο Fillion θα υποδυθεί τον Guy Gardner και στην σειρά "The Green Lanterns" του Max, η οποία θα είναι κομμάτι του ίδιου σύμπαντος. 

Η σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, δίνει μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε: "Το Superman: Legacy αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη."

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το HBΟ Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του. 

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Όλο το πλάνο κυκλοφοριών του νέου DC Universe δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το βρείτε πατώντας εδώ

Το Superman: Legacy θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025.