Them: Θα φρικάρετε με το trailer της νέας σειράς τρόμου του Amazon Prime Video

Με έντονες επιρροές από τα "Get Out" και "Us" του Jordan Peele
09 Μαρτίου 2021 22:40
Them: Θα φρικάρετε με το trailer της νέας σειράς τρόμου του Amazon Prime Video

Στα μονοπάτια των "Get Out" και "Us" βαδίζουν πλέον πολλές ταινίες τρόμου του είδους, έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ συγκεκριμένο και ξεχωριστό υποgenre, αυτών που θυμίζουν "ταινία Jordan Peele". To "Them" είναι η νέα ανθολογική σειρά του Amazon Prime Video και συγκαταλέγεται σίγουρα σε αυτό το είδος που προαναφέραμε, με ένα πρώτο teaser trailer, το οποίο θα σας φρικάρει ειδικά με τις εικόνες του τα τελευταία δευτερόλεπτα. 

Η ιστορία του έχει να κάνει με μια έγχρωμη οικογένεια που μετακομίζει σε ένα προάστιο που κατοικείται κυρίως από εύπορους λευκούς στο Los Angeles των '50s. Η φαινομενικά ειδυλλιακή γειτονιά τους αρχίζει και μετατρέπεται σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον, με μυστήριες και διαβολικές δυνάμεις να απειλούν την καθημερινότητα και την ίδια τους τη ζωή. Και μιας και είπαμε ανθολογική να αναφέρουμε πως αυτή η σεζόν θα ονομάζεται συγκεκριμένα "Them: Covenant", ούτως ώστε να ξεχωρίζει από τις επόμενες που θα αλλάξουν χρονολογία και σκηνικό, όπως κάνει το Fargo και το American Horror Story. 

Συντελεστές και δημιουργοί της σειράς είναι οι Little Marvin και Lena Waithe σε ρόλους εκτελεστικών παραγωγών επίσης. Βέβαια, δεν μοιράζεται μόνο το DNA με τη φιλμογραφία του Peele, καθώς η Shahadi Wright Joseph που έπαιξε στο "Us" συγκαταλέγεται στο πρωταγωνιστικό cast μαζί με τους: Deborah AyorindeAshley ThomasAlison Pill (Star Trek: Picard), Melody Hurd και Ryan Kwanten (True Blood).

To "Them" θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Απριλίου αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Amazon Prime Video.