O Guy Ritchie μετατρέπει σε τηλεοπτική σειρά το γκανγκστερικό "The Gentlemen"

Η τελευταία του ταινία ήταν μια επιτυχία και το Miramax την εκμεταλλεύεται
04 Οκτωβρίου 2020 19:01
O Guy Ritchie μετατρέπει σε τηλεοπτική σειρά το γκανγκστερικό "The Gentlemen"

Μετά από μερικές προσωπικές εμπορικές αποτυχίες που είχε ο Guy Ritchie στη φιλμογραφία του, εκτός του Aladdin που δεν ήταν ένα ολόδικό του project, τελικά έκανε ριμπάουντ με το The Gentlemen, όπου πρωταγωνίστησαν ονόματα όπως οι Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Hugh Grant, Jeremy Strong και Colin Farrell. Η επιστροφή του διάσημου σκηνοθέτη στο καυστικό, άκρως βρετανικό cockney ύφος που λατρεύτηκε με τα "Snatch" και "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" του βγήκε και πριν η πανδημία εκλείψει το box office κατάφερε να αποσπάσει πάνω από $115 εκατομμύρια παγκοσμίως, με ένα budget που έφτασε μόλις τα $22 εκατομμύρια. 

Η απαράμιλλη -δεδομένου του μεγέθους- επιτυχία αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την STX Entertainment και Miramax, με την τελευταία να αρπάζει την ευκαιρία κυριολεκτικά από τα μαλλιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Guy Ritchie θα μετατρέψει το The Gentlemen σε τηλεοπτική σειρά για χάρη της Miramax 

Κάτι περαιτέρω για την τηλεοπτική διασκευή των Gentlemen δεν έγινε γνωστό, όπως το εάν θα ξαναπεί την ίδια ιστορία, κάποια εντός αυτού του "σύμπαντος" ή θα είναι κάποιο sequel. 

Την άποψή μας για το νεότερο φιλμ του Ritchie μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ