Ημερομηνία για την τηλεοπτική μεταφορά του The Gentlemen στο Netflix

Η σειρά του Guy Ritchie έρχεται σύντομα στην υπηρεσία
13 Φεβρουαρίου 2024 15:50
Ημερομηνία για την τηλεοπτική μεταφορά του The Gentlemen στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο trailer της τηλεοπτικής μεταφοράς του The Gentlemen από τον Guy Ritchie και μόλις τώρα μάθαμε πότε ακριβώς θα παίξει στην υπηρεσία. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η γνωστή -πρόσφατη- ταινία του σκηνοθέτη γίνεται spin-off σειρά, με πρωταγωνιστή εδώ τον Theo James στο ρόλο του Eddie. 

Το σόου, ωστόσο, έχει ένα μεγάλο cast που αποτελείται από τους Kaya Scodelario, Ray Winstone, Vinnie Jones Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear και Peter Serafinowicz. Για τη σειρά, ο Ritchie συνεργάστηκε με τον παραγωγή του Peaky Blinders, Matthew Read. 

Η επιβεβαίωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας έγινε μέσα από τις νέες αφίσες που κυκλοφόρησε το Netflix και έτσι, το The Gentlemen, το οποίο θα αποτελείται από 8 επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου. 

Δείτε τις νέες αφίσες παρακάτω:

Η περίληψη του The Gentlemen αναφέρει: 

Ένας Άγγλος αριστοκράτης κληρονομεί την οικογενειακή έπαυλη, όπου ανακαλύπτει ότι κρύβεται μια αυτοκρατορία κάνναβης. Μια συναρπαστική σειρά από τον Guy Ritchie. 

Αυτό το project λαμβάνει χώρα στον κόσμο του The Gentlemen του 2019 που είχε κεντρικό πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey και θέλει να εισάγει νέους χαρακτήρες στον κόσμο με κεντρικό πρόσωπο τον Eddie, ο οποίος μπλέκει με κάποιους εγκληματίες όταν κληρονόμησε από τον πατέρα του μια ολόκληρη αυτοκρατορία κάνναβης. 

Το The Gentlemen θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Μαρτίου.