Η μεγαλύτερη σειρά του Netflix για τον Μάρτιο έρχεται από τον Guy Ritchie (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ναι, είναι αυτή που φαντάζεστε
23 Φεβρουαρίου 2024 11:13
Η μεγαλύτερη σειρά του Netflix για τον Μάρτιο έρχεται από τον Guy Ritchie (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη μεγαλύτερή του σειρά για τον Μάρτιο. Ο λόγος γίνεται για το The Gentlemen, που έρχεται από τον θρυλικό σκηνοθέτη Guy Ritchie και λειτουργεί ως spin-off από την γνωστή ομότιτλη ταινία του 2019 με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey.  

Το επίσημο trailer θέλει να σας βάλει στον κόσμο της σειράς και παρουσιάζει τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες, ενώ φυσικά επικεντρώνεται στον Eddie Horniman, που είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια. 

Στο The Gentlemen, ο Eddie Horniman που τον υποδύεται ο υποψήφιος για Emmy Theo James κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Σαν να μην έφτανε αυτό, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα... Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών. 

Παίζουν επίσης οι Kaya Scodelario, Ray Winstone, Vinnie Jones Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear και Peter Serafinowicz. 

Ημερομηνία για την τηλεοπτική μεταφορά του The Gentlemen στο Netflix

Η περίληψη του The Gentlemen αναφέρει:  

Ένας Άγγλος αριστοκράτης κληρονομεί την οικογενειακή έπαυλη, όπου ανακαλύπτει ότι κρύβεται μια αυτοκρατορία κάνναβης. Μια συναρπαστική σειρά από τον Guy Ritchie.  

Αυτό το project λαμβάνει χώρα στον κόσμο του The Gentlemen του 2019 και θέλει να εισάγει νέους χαρακτήρες στον κόσμο με κεντρικό πρόσωπο τον Eddie, ο οποίος μπλέκει με κάποιους εγκληματίες όταν κληρονόμησε από τον πατέρα του μια ολόκληρη αυτοκρατορία κάνναβης.  

Το The Gentlemen θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Μαρτίου με 8 επεισόδια. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.