Το The Gentlemen του Guy Ritchie θα γίνει σειρά στο Netflix

Είναι έτοιμο να πάρει το πράσινο φως
12 Μαρτίου 2022 14:48
Το The Gentlemen του Guy Ritchie θα γίνει σειρά στο Netflix

Αφού σκηνοθέτησε μερικές από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές των τελευταίων ετών, συμπεριλαμβανομένου του Aladdin του 2019 και δύο ταινιών Sherlock Holmes, ο υποψήφιος για BAFTA Guy Ritchie φαίνεται πως θα κάνει και μία μικρή επίσκεψη στην…τηλεόραση.

Ο θρυλικός σκηνοθέτης του Snatch είναι πιο κοντά από ποτέ στο να κλείσει συμφωνία με το Netflix, για να φέρει στη μικρή οθόνη το “The Gentlemen”. Αυτή την είδηση μεταφέρει το Deadline, το οποίο λέει χαρακτηριστικά πως η σειρά είναι έτοιμη να πάρει το “πράσινο φως”, ενώ ήδη το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο έχει ήδη ολοκληρωθεί από τον ίδιο τον Ritchie.

Σε περίπτωση που η συμφωνία κλείσει και πάρει το πράσινο φως από το Netflix, ο Ritchie θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός και θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια, ώστε να χτιστεί ο ρυθμός της σειράς για όλη τη σεζόν, σε περίπτωση που μετά αναλάβει άλλος τα ηνία.

Διαβάστε τη σύνοψη της ταινίας του 2019:

Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών (Μάθιου Μακόναχι) που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνομωσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι σκέφτεται να μετατρέψει το The Gentlemen σε τηλεοπτική σειρά, μιας και αυτό είχαμε ακούσει και τον Οκτώβριο του 2020. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.