Αύριο θα δείτε μια από τις σημαντικότερες σειρές του Netflix για τον Μάρτιο

Ο Guy Ritchie στο Netflix
06 Μαρτίου 2024 18:29
Αύριο θα δείτε μια από τις σημαντικότερες σειρές του Netflix για τον Μάρτιο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από σχετικό μας άρθρο για τις κυκλοφορίες του Netflix για τον Μάρτιο, αύριο πρόκειται να καταφθάσει στην υπηρεσία μία από τις σημαντικότερες σειρές του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες ώρες από τώρα καταφθάνει στην υπηρεσία το The Gentlemen, από τον θρυλικό σκηνοθέτη Guy Ritchie. Το σόου λειτουργεί ως spin-off από την γνωστή ομότιτλη ταινία του 2019 με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey. 

Το The Gentlemen θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνουν πρεμιέρα όλα μαζί αύριο, 7 Μαρτίου, στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδος (αν συνεχίσει την παράδοσή του το Netflix με την ώρα). Η περίληψη του The Gentlemen αναφέρει: “Ένας Άγγλος αριστοκράτης κληρονομεί την οικογενειακή έπαυλη, όπου ανακαλύπτει ότι κρύβεται μια αυτοκρατορία κάνναβης. Μια συναρπαστική σειρά από τον Guy Ritchie”.

Στο The Gentlemen, ο Eddie Horniman που τον υποδύεται ο υποψήφιος για Emmy, Theo James, κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Σαν να μην έφτανε αυτό, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα... Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών.

Η μεγαλύτερη σειρά του Netflix για τον Μάρτιο έρχεται από τον Guy Ritchie (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζουν επίσης οι Kaya Scodelario, Ray Winstone, Vinnie Jones Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear και Peter Serafinowicz.

Το τηλεοπτικό project λαμβάνει χώρα στον ίδιο κόσμο με αυτόν της ταινίας και θέλει να σας γνωρίσει νέους χαρακτήρες που θα μεγαλώσουν αυτό το σύμπαν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το πιο πρόσφατο trailer της σειράς.