Και το Snow Blind με τον Jake Gyllenhaal καταλήγει στο Apple TV+

Μετά τις μεταγραφές των "Greyhound" και "Emancipation"
14 Ιουλίου 2020 20:41
Και το Snow Blind με τον Jake Gyllenhaal καταλήγει στο Apple TV+

Μετά το Greyhound με τον Tom Hanks, και το Emancipation με τον Will Smith, η Apple προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη μεγάλου ονόματος του Χόλιγουντ για τον κατάλογο της streaming υπηρεσίας της, την ώρα που ο πόλεμος μεταξύ των streaming γιγάντων εντείνεται. Πρόσφατα, σας είχαμε ενημερώσει για το ότι ο σκηνοθέτης του "The Guilty" ετοιμάζει μια νέα ταινία με τον Jake Gyllenhaal πρωταγωνιστή. 

Σύμφωνα με το Deadline, λοιπόν, το Snow Blind, όπως ονομάζεται, αποτελεί το νέο απόκτημα του Apple TV+. Η πλοκή του φιλμ, σύμφωνα με το βιβλίο, αναφέρει πως ξεδιπλώνει την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που μένει στην Αλάσκα και μαθαίνει ξαφνικά πως οι γονείς του είναι μέρος ενός προγράμματος προστασίας μαρτύρων, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στη ζωή του. Μόνο που το δράμα του μόλις ξεκινά γιατί ένας άντρας αποφασισμένος για εκδίκηση τους αναζητά. 

Η νέα ταινία του Moller που πραγματοποιεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του, περιγράφεται σαν ένα μείγμα των "Prisoners" και "Running on Empty". Το σενάριο του Snow Blind έχει αναλάβει να γράψει ο Patrick Ness γνωστός για τις δουλειές του στο "A Monster Calls" και το επερχόμενο Lord of the Flies του Luca Guadagnino.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Gyllenhaal αναμένεται να παίξει στο πολυαναμενόμενο The Division, την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του επιτυχημένου videogame της Ubisoft, μαζί με την Jessica Chastain, στο "Rio" πλάι στον Benedict Cumberbatch, στο "Helicopter Heist" από τους σκηνοθέτες του Free Solo και στην τηλεοπτική σειρά "Lake Success" του HBO. 

Ακόμη μια τεράστια παραγωγή που θα πρέπει να αναμένουμε στο Apple TV+ είναι το Killers of the Flower Moon, τη νέα ταινία του Martin Scorsese στην οποία συνεργάζεται ξανά με τον Leonardo DiCaprio και λέγεται πως το budget της ξεφεύγει αρκετά πάνω από τα $200 εκατομμύρια.