Η νέα ταινία του Guy Ritchie θα έχει Henry Cavill και Jake Gyllenhaal

Μια περιπέτεια με μπόλικη δράση
05 Μαΐου 2023 18:38
Η νέα ταινία του Guy Ritchie θα έχει Henry Cavill και Jake Gyllenhaal

Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Guy Ritchie ετοιμάζει την επόμενη ταινία του με ένα φοβερό cast, με τα γυρίσματά της να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι στην Ισπανία. Ο γνωστός και επιτυχημένος δημιουργός έχει γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται και στην παραγωγή με την Black Bear International.

Όσον αφορά το cast, η νέα ατιτλοφόρητη ταινία του Ritchie θα έχει τον Henry Cavill (The Witcher, Man of Steel), τον Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home) και την Eiza González (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw).

Χωρίς να αποκαλύπτεται ακόμη η πλοκή της ταινίας, το Deadline αναφέρει ότι η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από δύο ειδικούς που πρέπει να βρουν το τέλειο σχέδιο για να διαφύγει μια γυναίκα διαπραγματεύτρια.

Ο Guy Ritchie μίλησε για το νέο αυτό project και το cast με τα καλύτερα λόγια:

Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο όταν συνεργάζεσαι τακτικά με τους ίδιους συνεργάτες. Δημιουργείς μια εμπιστοσύνη που επιτρέπει σε όλους να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Ο Jake, ο Henry και η Eiza είναι ταλαντούχοι, αφοσιωμένοι και ελκυστικοί ηθοποιοί. Αυτή θα είναι μια ταινία γεμάτη δράση και τόσο πνευματικά διεγερτική όσο και συναρπαστική.

Ο Guy Ritchie συνεργάστηκε και με τους τρεις ηθοποιούς τα τελευταία χρόνια. Με τον Gyllenhaal κυκλοφόρησαν μαζί το The Covenant που παίζει τώρα στους κινηματογράφους, ενώ με τον Cavill και την González γύρισαν πρόσφατα το The Ministry of Ungentlemanly Warfare που αναμένεται να παίξει το 2024.

Προς το παρόν δεν έγιναν γνωστές άλλες πληροφορίες για το νέο project του Guy Ritchie.