Το Ambulance του Michael Bay με τον Jake Gyllenhaal θα παίζει σύντομα στο Netflix

Πλάι στον Gyllenhaal έπαιζαν και οι Yahya Abdul-Mateen II και Garret Dillahunt
24 Νοεμβρίου 2023 16:05
Το Ambulance του Michael Bay με τον Jake Gyllenhaal θα παίζει σύντομα στο Netflix

Πολύ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε την πρόσφατη ταινία του Michael Bay με τον τίτλο Ambulance (Ασθενοφόρο) στο Netflix. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot” η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η ταινία με πρωταγωνιστές του Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II και Garret Dillahunt θα καταφθάσει μέσα στον Δεκέμβριο.

Αναλυτικότερα, το Ambulance θα παίζει στο Netflix από τις 17 Δεκεμβρίου και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στη χώρα μας έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Μαρτίου του 2022. Η ταινία θέλει να μας διηγηθεί την ιστορία δύο ληστών που καθώς βρίσκονταν σε μία ληστεία, κλέβουν και ένα ασθενοφόρο για να ξεφύγουν μιας και τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα υπολόγιζαν.

Μάλιστα, είχε λάβει και αρκετά θετικές κριτικές από τον κόσμο, μιας και έχει 88% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes με περισσότερες από 1.000 κριτικές. Όσον αφορά τα reviews από τους κριτικούς του χώρου, το Ambulance έχει 68% στο Tomatometer.

Η σύνοψη του Ambulance (Ασθενοφόρο) αναφέρει τα εξής:

Στη διάρκεια μιας ημέρας στους δρόμους του Λος Άνζελες, τρεις ζωές θα αλλάξουν για πάντα. Σε αυτό το ιλιγγιώδες θρίλερ από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Μάικλ Μπέι, ένας παρασημοφορημένος βετεράνος, ο Γουίλ, που είναι απελπισμένος να βρει χρήματα ώστε να καλύψει το κόστος της ιατρικής περίθαλψης της γυναίκας του, ζητά βοήθεια από το ένα πρόσωπο που ξέρει ότι δεν θα έπρεπε - τον θετό του αδερφό, Ντάνι. Πρόκειται για έναν χαρισματικό εγκληματία που θα του κάνει προσφορά για μια δουλειά: τη μεγαλύτερη ληστεία τραπεζών στην ιστορία του Λος Άντζελες, με λεία 32 εκατομμύρια δολάρια. Με την επιβίωση της συζύγου του να κρίνεται στο νήμα, ο Γουίλ δεν μπορεί να αρνηθεί την προσφορά. Όταν η απόδραση από την τράπεζα πηγαίνει εντυπωσιακά στραβά, τα απελπισμένα ετεροθαλή αδέλφια κλέβουν ένα ασθενοφόρο, στο οποίο επιβαίνει ένας τραυματισμένος αστυνομικός που είναι ετοιμοθάνατος και μια νοσοκόμα. Σε μια καταδίωξη υψηλής ταχύτητας που δεν σταματά ποτέ, ο Γουίλ και ο Ντάνι πρέπει να αποφύγουν τις αστυνομικές δυνάμεις, να κρατήσουν τους ομήρους ζωντανούς και με κάποιο τρόπο να προσπαθήσουν να μην σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, στην πιο παρανοϊκή απόδραση που έχει συμβεί ποτέ στο Λος Άντζελες.

Το σενάριο γράφει ο Chris Fedak και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν και οι Eiza Gonzalez, Devan Chandler Long, Garret Dillahunt, Keir O’Donnell και άλλοι.

Το Ambulance (Ασθενοφόρο) θα παίζει στο Netflix από τις 17 Δεκεμβρίου. Παρακάτω θα βρείτε και το trailer της ταινίας.