Ο Connor McGregor ηθοποιός στο Hollywood – Δείτε το πρώτο trailer!

Στο remake της ομώνυμης ταινίας που έρχεται στο Amazon Prime Video τον Μάρτιο
26 Ιανουαρίου 2024 19:46
Ο Connor McGregor ηθοποιός στο Hollywood – Δείτε το πρώτο trailer!

Από την εντυπωσιακή εμφάνιση του Jake Gyllenhaal στο UFC 285 όπου τον είδαμε "φέτες" να γυρίζει σκηνές για τη νέα του ταινία, τώρα το trailer της κυκλοφόρησε. Ο λόγος φυσικά για την ταινία "Road House" που αποτελεί remake της κλασικής ομώνυμης ταινίας του 1989 με τους Patrick Swayze (Πάτρικ Σουέιζι) και Sam Elliott (Σαμ Έλιοτ) σε σκηνοθεσία του Doug Liman, των The Bourne Identity, Edge of Tomorrow και Mr & Mrs Smith

Η ταινία σε παραγωγής των Amazon Studios θα αποτελέσει μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες της υπηρεσίας Amazon Prime Video για το 2024 αφού στο πλάι του Gyllenhaal θα δούμε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του UFC, Conor McGregor να πραγματοποιεί το υποκριτικό του ντεμπούτο. Από το trailer κιόλας θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μια ταινία γεμάτη τεστοστερόνη, αλητεία, αίμα και μπόλικο ξυλίκι και εκρήξεις. 

Η υπόθεση έχει να κάνει με τον Elwood Dalton του Gyllenhaal, έναν πρώην middleweight μαχητή του UFC, του οποίου η καριέρα παίρνει την κατιούσα και δεν έχει όρεξη να ξαναμπει στο οκτάγωνο. Καταλήγει να ζει στο αυτοκίνητό του και να παλεύει σε παράνομους αγώνες μποξ. Του γίνεται τελικά μια πρόταση να δουλέψει σαν μπράβος σε ένα τελειωμένο μπαρ στα Florida Keys όπου θα παίρνει τουλάχιστον καλά λεφτά. Μόνο που εκεί σύντομα αποκαλύπτει ότι δεν είναι τόσο παραδεισένια τα πράγματα και το μπλέξιμο θεωρείται θέμα χρόνου.

Δείτε το trailer του Road House 

Μαζί με τους Gyllenhaal και McGregor θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Billy Magnussen, Daniela Melchior, JD Pardo, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp και Bob Menery. 

Αξίζει να αναφέρουμε και ένα ευτράπελο που έχει συμβεί με την ταινία, καθώς ο σκηνοθέτης Doug Lima δήλωσε ότι δε θα παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ίδιας του της ταινίας. Ο λόγος αυτού του σαμποτάζ είναι γιατί η Amazon MGM Studios, εν ολίγοις, του είχε υποσχεθεί ότι θα κυκλοφορήσει και στις αίθουσες αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε. 

Το remake του Road House θα προβληθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video παγκοσμίως στις 21 Μαρτίου.