Jake Gyllenhaal: Εμφανίστηκε “φέτες“ σε event του UFC για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήρθε από το πουθενά στο επίσημο ζύγισμα του UFC 285 και ξετρέλανε το κοινό
04 Μαρτίου 2023 13:17
Jake Gyllenhaal: Εμφανίστηκε “φέτες“ σε event του UFC για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παράσταση έκλεψε ο Jake Gyllenhaal στο πλαίσιο του UFC 285 όπου εμφανίστηκε ξαφνικά και τρέλανε το κοινό που βρέθηκε στην αρένα του Λας Βέγκας. Η εμφάνισή του δεν είχε να κάνει όμως με μια επικείμενη συμμετοχή του στο κορυφαίο MMA promotion του πλανήτη, αλλά για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, με τίτλο "Road House", το οποίο θα είναι remake της cult-classic ταινίας των 80s με πρωταγωνιστή τον Patrick Swayze. 

Tο σκηνικό έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση των Jon Jones και Ciryl Gane, όπου το μικρόφωνο πήρε από τον Joe Rogan, ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Conor McGregor, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί στην ταινία. Ζήτησε από το κοινό να κάνει λιγάκι παραπάνω φασαρία καθώς θα γύριζαν μια σκηνή για το Road House, με τον Gyllenhaal και τον πρώην βετεράνο του UFC, Jay Hieron. 

Τα βλέμματα, τα φώτα και οι κάμερες δεν στράφηκαν στον Gyllenhaal μόνο επειδή είναι ένας μεγάλου βεληνεκούς χολιγουντιανός σταρ αλλά και γιατί εντυπωσίασε με την φυσική του κατάσταση. Ο Gyllenhaal εμφανίστηκε κυριολεκτικά..."φέτες" καθώς υποδύεται τον ρόλο ενός UFC μαχητή που καταλήγει να δουλεύει ως μπράβος σε ένα παρακμιακό κλαμπ. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνιση του Gyllenhaal: 

 

Το σενάριο θα ακολουθεί έναν πρώην μαχητή του UFC (στην προκειμένη τον Jake Gyllenhaal), ο οποίος πιάνει δουλειά ως μπράβος σε ένα παρακμιακό μπαρ στη Φλόριντα, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι το μέρος μόνο τροπικός παράδεισος δεν είναι. Όσο για τον ρόλο του Conor McGregor γνωρίζουμε ότι θα παίξει έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα και όχι τον εαυτό του. 

Μαζί με τους Gyllenhaal και McGregor θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp και Bob Menery. 

Το remake του Road House θα προβληθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video παγκοσμίως όταν κυκλοφορήσει.