Γνωρίστε τη νέα Batwoman του The CW (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αντικαθιστά την Ruby Rose για τη 2η σεζόν
10 Ιουλίου 2020 09:19
Γνωρίστε τη νέα Batwoman του The CW (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το σήριαλ με την αποχώρηση της Ruby Rose από το Batwoman είναι λίγο-πολύ γνωστό πλέον. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί ποια θα την αντικαταστήσει και τώρα ξέρουμε. Το The CW ανακοίνωσε πως η Javicia Leslie θα φορέσει τη στολή της Batwoman για την επερχόμενη 2η σεζόν του σόου. 

Στο παρελθόν η Leslie έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά του CBS με τίτλο God Friended Me και στο reboot του McGyver. Η ίδια δήλωσε για το νέο της ρόλο:

"Είμαι φοβερά υπερήφανη να είμαι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα ηθοποιός που θα παίξει την Batwoman στην τηλεόραση και ως αμφισεξουαλική γυναίκα, είναι τιμή μου να συμμετέχω στο σόου που αντιπροσωπεύει πρωτοποριακά την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα."

Όπως είχε ειπωθεί, η νέα Batwoman δε θα είναι και η ίδια χαρακτήρας στη σειρά, αφού μια άλλη θα αναλάβει το πόστο αυτό. Η Leslie θα υποδυθεί την Ryan Wilder, μια συμπαθητική, λίγο τσαπατσούλα και αδάμαστη φιγούρα, που δεν έχει καμία σχέση με την Kate Kane που φορούσε πριν τη μαύρη κάπα και δημιουργήθηκε από την αρχή για το σύμπαν της DC και τις ανάγκες της σειράς. 

Το casting της νέας Batwoman σχολίασε η προκάτοχός της στο Instagram με μια ανάρτηση που την καλωσορίζει στην οικογένεια του CW: 

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της Javicia Leslie: 

Το Batwoman θα επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2021 στις οθόνες μας.