Το The Flash θα επιστρέψει με 9η σεζόν – Όλες οι σειρές του CW που ανανεώθηκαν

Επιστρέφει και το Superman & Lois
22 Μαρτίου 2022 23:29
Το The Flash θα επιστρέψει με 9η σεζόν – Όλες οι σειρές του CW που ανανεώθηκαν

Το τηλεοπτικό δίκτυο The CW μόλις ανακοίνωσε νέες σεζόν για διάφορες λατρεμένες του σειρές, όπως είναι μεταξύ άλλων το The Flash, το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες με 9η σεζόν, καθώς και το Superman & Lois, το οποίο θα επιστρέψει με 3η σεζόν.

Αναλυτικότερα, οι σειρές που ανανέωσε το τηλεοπτικό δίκτυο και οι οποίες θα αποκτήσουν νέες σεζόν είναι οι εξής:

  • All American (Season 5)
  • The Flash (Season 9)
  • Kung Fu (Season 3)
  • Nancy Drew (Season 4)
  • Riverdale (Season 7)
  • Superman & Lois (Season 3)
  • Walker (Season 3)

Με αφορμή την ανακοίνωση, ο Chairman και CEO του δικτύου, Mark Pedowitz, δήλωσε:

Καθώς προετοιμαζόμαστε για τη σεζόν 2022-23, αυτές οι scripted σειρές, μαζί με τις εναλλακτικές σειρές που ανανεώσαμε νωρίτερα, θα αποτελέσουν την αρχή μιας νέας γερής βάσης, αξιοποιώντας μερικά από τα δημοφιλέστερα σόου μας για να συνεχίσουμε στην επόμενη χρονιά και έπειτα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το Αrrowverse θα συνεχιστεί, με τους fans του Flash να είναι οι πιο τυχεροί, αφού το σόου ήδη είχε προετοιμαστεί για το "τέλος" του, με το φινάλε της 8ης σεζόν να μπορεί να λειτουργήσει και ως το γενικότερο της σειράς αν χρειαστεί. Βέβαια, τα νέα δε φαίνεται να είναι εξίσου καλά για τις υπόλοιπες σειρές του τηλεοπτικού σύμπαντος. Συγκεκριμένα, από τη λίστα υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες απουσίες, όπως το Legends of Tomorrow και το Batwoman. Για την ώρα δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί με τις σειρές αυτές, καθώς και με τα Legacies και Naomi.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το The CW ετοιμάζει νέες prequel σειρές για τα Walker και Supernatural, καθώς και ένα spin-off για το Batwoman, το Gotham Knights.