Το φινάλε του Tales of Arcadia του Guillermo Del Toro θα γίνει με το "Wizards" (ΕΙΚΟΝΑ)

Η animated σειρά υπερπαραγωγή του Netflix και της Dreamworks
08 Ιουλίου 2020 08:29
Το φινάλε του Tales of Arcadia του Guillermo Del Toro θα γίνει με το "Wizards" (ΕΙΚΟΝΑ)

Αποκαλύφθηκε ποιο θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο του επικού παραμυθιού που δημιούργησε ο Guillermo Del Toro με την Dreamworks Animation και το Netflix. Η τριλογία του Tales of Arcadia, λοιπόν, ολοκληρώνεται με το "Wizards", το οποίο θα ενώσει τους μεταφυσικούς κόσμους των τρολς του "Trollhunter" και των εξωγήινων του "3Below", οι οποίοι θα παλέψουν ενάντια στο μεγάλο κακό που τους καταπιέζει. 

Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα και η πρώτη αφίσα του Tales of Arcadia: Wizards, για το οποίο μάθαμε πως θα έρθει, όπως και οι προηγούμενες σεζόν του, με ελληνική μεταγλώττιση

 

Η σειρά της Dreamworks και του Guillermo Del Toro περιλαμβάνει ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast πασίγνωστων ηθοποιών όπως οι Colin O'Donoghue (Once Upon a Time In Hollywood), Emile Hirsch (Once Upon a Time in Hollywood), Steven Yeun (The Walking Dead, Okja), Lena Headey (Game of Thrones), Fred Tatasciore (Family Guy), Clancy Brown, Diego Luna (Narcos: Mexico) και ο Mark Hamill των Star Wars. 

Δείγμα, επίσης, της τεράστιας επιτυχίας του είναι τα 8 βραβεία Emmy που έχει αποσπάσει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των σεζόν, ενώ οι πρώτες σεζόν του προβάλλονται και στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Star. 

Το Tales of Arcadia: Wizards θα επιστρέψει για να ρίξει αυλαία στις 7 Αυγούστου 2020 στο Netflix.