Η Beverly Crusher μάλλον θα εμφανιστεί στην 2η σεζόν του Star Trek: Picard

Οι fans του The Next Generation να προετοιμάζονται
30 Ιουνίου 2020 11:20
Η Beverly Crusher μάλλον θα εμφανιστεί στην 2η σεζόν του Star Trek: Picard

Μέσα από το Star Trek: Picard η ιστορία του θρυλικού Captain Jean-Luc Picard συνεχίστηκε και είδαμε τη ζωή του 23 χρόνια μετά τα γεγονότα του Star Trek: Nemesis. Ο χαρακτήρας του Patrick Stewart όμως δεν ήταν ο μόνος από το πλήρωμα του Star Trek: The Next Generation που εμφανίστηκε, καθώς ο Brent Spiner επέστρεψε ως Data για το οριστικό αντίο του, ενώ και οι Cmdr. William Riker του Jonathan Frakes και η Deanna Troi της Marina Sirtis ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους. 

Με τη 2η σεζόν του "Picard" να βρίσκεται ακόμα σε αρχικά στάδια παραγωγής εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν αποκλείεται το επί της μικρής οθόνης reunion του "The Next Generation" να μεγαλώσει, καθώς μια ακόμη ηθοποιός δήλωσε έμμεσα πως θα επανεμφανιστεί. Ο λόγος για τη Jesse McFadden που υποδύθηκε την αρχίατρο του Enterprise-D, Dr. Beverly Crusher. Μιλώντας στο TrekMovie.com απάντησε στο ενδεχόμενο μιας εμφάνισής της:

Λοιπόν, δεν ξέρω. Υπάρχουν καλές πιθανότητες για να γίνει, ας το θέσω έτσι. Ακόμη δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. 

Αν και δεν επιβεβαιώνει, ακόμα, επίσημα την ανάμειξή της, φαίνεται πως οι Trekkies θα πρέπει να προετοιμαστούν για ένα -πιθανότατα τελευταίο- reunion του TNG. Σίγουρα ο Spiner -έστω και με διαφορετικό ρόλο- θα επιστρέψει στη 2η σεζόν, ενώ και ο Frakes εξέφρασε πως θέλει πολύ να φορέσει ξανά τη στολή του Starfleet. Ο ίδιος του κιόλας έχει κάνει tease την εμφάνιση περισσότερων εμβληματικών χαρακτήρων του "TNG". Επίσης, ο Stewart κάλεσε προσωπικά την Whoopi Goldberg να υποδυθεί και πάλι την Guinan στη νέα σεζόν του "Picard".

Παρόμοιες δηλώσεις έχει κάνει πρόσφατα και ο LeVar Burton που υποδύεται τον Geordi LaForge, ο οποίος ανέφερε εμμέσως πως πρόκειται να τον δούμε ξανά στο ρόλο, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο άμεσο μέλλον οι fans του Star Trek θα ζήσουν μια περίοδο αναζωογόνησης του franchise με μπόλικη δόση νοσταλγίας. Άλλωστε στα σκαριά βρίσκεται το Star Trek: Strange New Worlds, με το πλήρωμα του USS Enterprise υπό τις οδηγίες του Captain Pike (Anson Mount), ενώ αναμένεται και η 3η σεζόν του Star Trek: Discovery κάποια στιγμή μέσα στο 2021.