Γράφουν από την αρχή το σενάριο της 8ης σεζόν του Brooklyn Nine-Nine

Για να αντικατοπτρίζει τα κοινωνικά θέματα που ταλανίζουν τις ΗΠΑ
26 Ιουνίου 2020 20:42
Γράφουν από την αρχή το σενάριο της 8ης σεζόν του Brooklyn Nine-Nine

Εκεί που το δημοφιλέστατο και πολυαγαπημένο Brooklyn Nine-Nine ήταν έτοιμο να ξεκινήσει τα γυρίσματα για την 8η σεζόν του, αμέσως μετά το lockdown του κορωνοϊού, οι συντελεστές της κωμικής σειράς αναθεώρησαν. Οι εξελίξεις στις ΗΠΑ με τις κοινωνικές αναταραχές και το κύμα αστυνομικής βίας είναι τόσο ραγδαίες που αφήνουν το στίγμα τους ακόμη και στις τηλεοπτικές σειρές. Έτσι, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να γράψουν από την αρχή το σενάριο της επόμενης σεζόν, με σκοπό να αντικατοπτρίζει τα νέα δεδομένα. 

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ένας εκ των βασικών μελών του cast, ο Terry Crews που μίλησε στο Access για τον τρόπο με τον οποίο ο δημιουργός του show, Dan Goor, ξεσήκωσε τους συντελεστές ώστε να πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της Season 8 και να δουλέψουν τα πάντα από το μηδέν. 

Ο Crews μίλησε για το πως η παραγωγή συζήτησε πολύ σοβαρά το σχέδιο αυτό στον απόηχο της δολοφονίας του George Floyd:

Είχαμε πολλές νηφάλιες και βαθύτατες συζητήσεις και ελπίζουμε μέσα από αυτό να κάνουμε κάτι πρωτοποριακό φέτος. Έχουμε μια ευκαιρία και σχεδιάζουμε να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρό της. Ο showrunner μας, Dan Goor, είχε έτοιμα ήδη τα πρώτα τέσσερα επεισόδια και απλά τα πέταξαν στα σκουπίδια. Έπρεπε να ξεκινήσουμε ξανά. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε σε ποια κατεύθυνση θα πάμε. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Brooklyn 99 έμμεσα έχει υψώσει τη φωνή του και έχει αντιμετωπίσει σε όλες αυτές τις σεζόν θέματα όπως τη σεξουαλική παρενόχληση, τον ρατσισμό ή και την αστυνομική βία. 

Κάτι μας λέει πως το Α.Τ. 99 του Μπρούκλιν δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά το ίδιο και οι αλλαγές θα είναι ριζικές. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει η ταλαντούχα ομάδα του Goor.