Το Cobra Kai φεύγει από το YouTube - Ποια θα ειναι η νέα "τηλεοπτική στέγη" του;

Netflix και Hulu σφάζονται στα πόδια του
30 Μαΐου 2020 11:15
Το Cobra Kai φεύγει από το YouTube - Ποια θα ειναι η νέα "τηλεοπτική στέγη" του;

Η αναπάντεχη επιτυχία του Cobra Kai για το YouTube έφερε τη σειρά αισίως στην 3η της σεζόν, η οποία ακόμα δεν έχει κάνει πρεμιέρα. Και αυτό διότι το YouTube και η Sony Pictures, που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της, πήραν την απόφαση να μεταφέρουν το sequel σόου του Karate Kid από την γνωστή πλατφόρμα. 

Έτσι, η 3η σεζόν του Cobra Kai δεν θα πραγματοποιήσει την πρεμιερα της στο YouTube αλλά σε άλλη πιο διαδεδομένη streaming πλατφόρμα. Ο νέος πάροχος της σειράς θα αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της 3ης σεζόν του Cobra Kai καθώς και συνδιαχείριση στις πρώτες δύο σεζόν, με σκοπό το κοινό του να μπορεί να την παρακολουθήσει ολόκληρη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, στα πόδια του YouTube σφάζονται όλες οι μεγάλες streaming πλατφόρμες για να αποκτήσουν αυτό το καλογυρισμένο διαμαντάκι της pop κουλτούρας, με το Netflix να ηγείται της κούρσας, ενώ και το Hulu ακολουθεί. 

Αυτή είναι μια λογική κίνηση από πλευράς YouTube που προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να απομακρυνθεί από το scripted περιεχόμενο και να ενισχύσει περισσότερο το unscripted. Άλλωστε το Cobra Kai μαζί με το Liza on Demand αποτελούν τις μόνες κανονικές σειρές που ακόμα το YouTube διατηρεί, καθώς διέκοψε όλες τις υπόλοιπες. 

Μένει να δούμε ποια θα είναι η νέα "τηλεοπτική στέγη" του Cobra Kai και πότε θα πραγματοποιήσει τελικά την πρεμιέρα της η νέα σεζόν, ειδικά με την πανδημία του κορωνοϊού να αποτελεί εμπόδιο στον σχεδιασμό των εταιριών.