Το κωμικού σόου ‘Space Force’ του Netflix φιλοδοξεί να μας εκτοξεύσει στο διάστημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τιμόνι του βρίσκονται ο Steve Carell και ο δημιουργός του ‘The Office’
05 Μαΐου 2020 16:23
Το κωμικού σόου ‘Space Force’ του Netflix φιλοδοξεί να μας εκτοξεύσει στο διάστημα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη διαστημική κωμική ανθολογία Space Force του Netflix όπου επικεφαλής του cast είναι ο Steve Carell ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον δημιουργό του The Office, Greg Daniels, προσκαλώντας μας σε έναν άλλου τύπου εργασιακό χώρο με εξίσου πολλά αστεία και παράδοξα!

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν παρασημοφορημένο πιλότο που ονειρεύεται να γίνει ο διευθυντής της αμερικανικής Διαστημικής αεροπορίας, στον διοικητή ‘Mark R. Naird’ (Steve Carell) ο οποίος εντούτοις, θα πρέπει να κουμαντάρει το νεοσύστατο έκτο τμήμα Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων: το Space Force.

Παρά το ότι είναι αρκετά σκεπτικός ως προς μία τέτοια απόπειρα, ωστόσο δείχνει βαθιά αφοσίωση στη δουλειά του, και μετακομίζει μαζί  με την οικογένειά του σε μια απόμερη βάση στο Κολοράντο όπου ο Λευκός Οίκος έχει αναθέσει στον ήρωα και σε ένα ετερόκλητο γκρουπ ειδικών ένα άκρως σημαντικό έργο. Να φτάσουν (ξανά) πρώτοι στην Σελήνη ώστε να υπερισχύσουν έναντι άλλων ανταγωνιστών καταφέρνοντας την απόλυτη επικράτησή τους στο διάστημα, χωρίς αυτό να αποκλείει φυσικά και τον παράγοντα του αστεία απρόβλεπτου.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow, Joseph Alfieri, Bryan Cave, Owen Daniels και ο Don Lake.

Το Space Force έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: