Ο Dave Bautista υπέγραψε για την συμμετοχή του στη 2η σεζόν του ‘See’

Θα παίξει δίπλα στον σταρ του ‘Game of Thrones’, Jason Momoa
14 Ιανουαρίου 2020 17:12
Ο Dave Bautista υπέγραψε για την συμμετοχή του στη 2η σεζόν του ‘See’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, ο Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Stuber) μπαίνει στο cast του 2ου κύκλου της sci-fi ανθολογίας του Apple TV+, See, όπου εν προκειμένω σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Jason Momoa (Game of Thrones)  ενώ ως δημιουργός εδώ  συνεχίζει ο Steven Knight (Peaky Blinders) και προστίθεται και ο Jonathan Tropper.

Η υπόθεση του δυστοπικού αυτού σόου εκτυλίσσεται στο μακρινό μέλλον, όταν έπειτα από την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού, η ανθρωπότητα απειλήθηκε με αφανισμό. Όσοι επιβίωσαν, έχασαν την όρασή τους. Ο ‘Baba Voss’ (Momoa), επικεφαλής μίας φυλής, αποκτάει δίδυμα τα οποία είναι και τα μόνα άτομα στον πλανήτη που μπορούν να δουν. Τώρα πια, ο ήρωας πρέπει να προφυλάξει τους οικείους του από μία πανούργα εχθρό, μία ανελέητη βασίλισσα που θα επιδιώξει να εξοντώσει τα παιδιά του και όποιον θελήσει να τα προστατέψει.

Στο project εμφανίζονται ακόμη οι: Alfre Woodard, Yadira Guevara-Prip, Sylvia Hoeks, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar, και η Marilee Talkington. Πίσω από την σκηνοθεσία των επεισοδίων βρίσκεται ο Francis Lawrence (The Hunger Games movies).

Την παραγωγή του See επιβλέπουν οι Apple TV+ και Chernin Entertainment/Endeavor Content.