Ο Bautista δίνει το κάλεσμα στο νέο trailer του Mortal Kombat 1

Αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του
29 Αυγούστου 2023 16:48
Ο Bautista δίνει το κάλεσμα στο νέο trailer του Mortal Kombat 1

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Mortal Kombat 1 σε μερικές εβδομάδες από τώρα. Αναμενόμενα λοιπόν, οι marketing μηχανές της Warner Bros. Games συνεχίζουν να επιταχύνουν, με την εταιρία να δίνει τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο live action trailer για το νέο κεφάλαιο της θρυλικής fighting σειράς της.

Το προωθητικό βίντεο έχει τίτλο ‘It’s In Our Blood’, με τον Dave Bautista να πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, ο αστέρας του WWE και των ταινιών της Marvel δίνει το κάλεσμα για να αρχίσει το τουρνουά. Ακολουθώντας τον, όλη η πόλη ετοιμάζεται για μάχη, φωνάζοντας με πάθος τις λέξεις: ‘Mortal Kombat’.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω:

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.