Αγνώριστος ο Dave Bautista στη μετά-Marvel εποχή - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε (ΦΩΤΟ)

Προπονείται ξανά στο jiu-jitsu ο 54χρονος ηθοποιός και πρώην παλαιστής του WWE
02 Ιουλίου 2023 12:38
Αγνώριστος ο Dave Bautista στη μετά-Marvel εποχή - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε (ΦΩΤΟ)

Πολύ καιρό πριν κάνει καν πρεμιέρα το Guardians of the Galaxy Vol. 3, ο Dave Bautista είχε δηλώσει ότι αυτό θα ήταν το τέλος της θητείας του στη Marvel και τον ρόλο του Drax the Destroyer. Είχε πει σε αρκετές συνεντεύξεις του ότι νιώθει "ανακουφισμένος" που θα αφήσει πίσω το ρόλο και πως "δε θα ήθελε η κληρονομιά του" στο Χόλιγουντ να είναι αυτός ο ρόλος του στο MCU. 

Για αυτό και ο πρώην παλαιστής του WWE και πλέον σταρ του Χόλιγουντ έχει μπει σε τροχιά ανανέωσης ξεκινώντας από τη φυσική του κατάσταση και τις ασχολίες του πέραν των κινηματογραφικών πλατών. Ο 54χρονος Bautista ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο Instagram του που αριθμεί 4.5 εκατομμύρια ακόλουθους και φάνηκε κυριολεκτικά αγνώριστος από την εμφάνιση που τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. 

Ανέβασε μια φωτογραφία για να γιορτάσει το γεγονός ότι κέρδισε την καφέ ζώνη στο ζίου-ζίτσου, ένα άθλημα στο οποίο ο Bautista θέλησε να εκφράσει την αγάπη του μέσα από το post αυτό. 

"Άρχισα να προπονούμαι στο BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) από το 2010 και παρόλο που με πετσόκοψαν όλοι τότε στην ακαδημία, το ερωτεύτηκα αμέσως. Είναι ένας γρίφος που δε θα λύσω ποτέ." είπε στο post του. Αποκάλυψε ότι από το 2014 μέχρι το 2021 είχε προπονηθεί ελάχιστα καθώς τότε είχε καταφέρει να πάρει τη μωβ ζώνη στο BJJ. 

"Ήταν μια δύσκολη διαδικασία με το πρόγραμμα της δουλειάς μου, στην πραγματικότητα προπονήθηκα ελάχιστα από το 2014 που πήρα τη μοβ ζώνη μου μέχρι το 2021. Το περασμένο φθινόπωρο αφιέρωσα χρόνο στην πρόοδο και αυτή την εβδομάδα επιτέλους συνέβη. Μου απένειμαν την καφέ ζώνη μου τα αδέρφια και συμπαίκτες μου @matheusandre1 και @joshraff_ με την ευλογία του Cesar και του συμπαίκτη μου @jasonmanly"

Δείτε την αλλαγμένη εμφάνιση του Bautista στη μετά-Marvel εποχή

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Bautista (@davebautista)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKRAP PACK (@skrappack)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matheus Andre (@matheusandre1)

Η επόμενη ταινία που πρωταγωνιστεί ο Bautista είναι το πολυαναμενόμενο Dune: Part 2 όπου θα υποδυθεί ξανά τον Glossu Raban, το οποίο αναμένεται να βγει στις 2 Νοεμβρίου στις αίθουσες.