O Zack Snyder θέλει να αναλάβει την ταινία Gears of War για το Netflix

Και πήρε τις ευλογίες του δημιουργού του franchise, Cliff Bleszinski
26 Αυγούστου 2023 10:53
O Zack Snyder θέλει να αναλάβει την ταινία Gears of War για το Netflix

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι το Netflix έχει πάρει τα δικαιώματα και αναπτύσσει την πρώτη live-action ταινία του Gears of War αλλά η παραγωγή ακόμη δεν έχει βρει την σκηνοθέτη της... ή μήπως τον βρήκε; Ο περιβόητος Zack Snyder, σκηνοθέτης των "300", "Watchmen" και "Justice League" έθεσε τον εαυτό του πρακτικά υποψήφιο, καθώς αποκάλυψε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με το Netflix για το θέμα αυτό. 

Ο Snyder βρέθηκε στην Κολωνία και στη σκηνή της Gamescom 2023 για μια συνέντευξη με το IGN, καθώς την προηγούμενη μέρα είχε ανακοινώσει πως αναπτύσσει ένα βιντεοπαιχνίδι για το Rebel Moon, τη νέα επική sci-fi blockbuster ταινία που ετοιμάζει με το Netflix, η οποία φιλοδοξεί να γίνει κάτι σαν το "Star Wars" του Netflix. 

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του, το μέσο τον ρώτησε ποιο παιχνίδι πιστεύει ότι θα γινόταν μια σπουδαία ταινία. Εκεί κοίταξε τη σύζυγό του, Deborah Snyder και γέλασαν κάπως σα να ξέρουν κάτι παραπάνω και απάντησε ως εξής: "Υπάρχουν πολλά αλλά... Το Gears of War έχει αναφερθεί πολλές φορές στον κύκλο μας και είμαι fan του παιχνιδιού.

Βέβαια, δήλωσε και το ενδιαφέρον του να κάνει ταινία για το Halo, αλλά είπε πως πρακτικά το έχουν κάνει ήδη αναφερόμενος στην σειρά της Paramount. 

Το θετικό στην "υποψηφιότητα" του Snyder για τη σκηνοθεσία του Gears of War είναι πως πήρε τις ευλογίες του πατέρα του franchise. Ο δημιουργός του, Cliff Bleszinski, είδε τη δήλωση του Snyder και του απάντησε θετικά στο X (πρώην Twitter), λέγοντας πως εάν είναι να το αναλάβει πρέπει να το κάνει υπό μια προϋπόθεση: να προσλάβει τον Dave Bautista ως Marcus Fenix

Και οι περισσότεροι fans του Gears θα συμφωνούσαν με αυτό μιας και ο ταλαντούχος Bautista των Knives Out 2 και Guardians of the Galaxy φαντάζει το ιδανικό casting, σε σημείο που το παιχνίδι τον πρόσθεσε ως εναλλακτικό skin του Marcus πριν από μερικά χρόνια.

Πιστεύετε ότι το στυλιζαρισμένο ύφος του Snyder θα ταίριαζε στο σύμπαν του Gears; Πείτε μας στα σχόλια.