Γεγονός η νέα ταινία της Pamela Anderson

Θα παίξει πλάι σε δυνατά ονόματα
01 Φεβρουαρίου 2024 22:33
Γεγονός η νέα ταινία της Pamela Anderson

Η πασίγνωστη ηθοποιός, Pamela Anderson, ετοιμάζεται να παίξει σε μία ολοκαίνουργια ταινία που θα τη σκηνοθετήσει η Gia Coppola. Η ταινία αυτή θα ονομάζεται The Last Showgirl και θα περιλαμβάνει ένα δυνατό cast, με μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως είναι η Jamie Lee Curtis των Halloween και ο Dave Bautista των Guardians of the Galaxy.

Επίσης, στο cast της ταινίας συναντάμε και τους Brenda Song, Kiernan Shipka και Billie Lourd. Σύμφωνα με την περιγραφή, αυτή ταινία ακολουθεί μία γυναίκα που πρέπει να βρει τι θα κάνει στο μέλλον, όταν η εκπομπή που βρισκόταν για 30 ολόκληρα χρόνια τελειώνει οριστικά. Ως χορεύτρια στα 50 της χρόνια, παλεύει με το αύριο, ενώ παράλληλα είναι και μητέρα, αλλά η σχέση με την κόρη της δεν είναι και τόσο καλή.  

H Coppola προέβη σε μερικές δηλώσεις λέγοντας ότι πάντα ήθελε να κάνει μια ταινία στο Las Vegas, ενώ νιώθει περήφανη για το cast και όλο το επιτελείο, ειδικά με την Pamela Anderson. “Ανυπομονώ να μοιραστώ στο κοινό την τολμηρή ερμηνεία της” είπε μεταξύ άλλων η σκηνοθέτρια.

Το σενάριο θα γράψει η Kate Gersten, ενώ στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Robert Schwartzman και Natalie Farrey. Ο Schwartzman είπε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα project που πάντα ονειρευόταν, ενώ αποκάλεσε και το cast “ένα όνειρο”.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ολοκληρωθεί και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στους κινηματογράφους μέσα στο 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.