Marvel: Ανακουφισμένος ο Dave Bautista που δε θα ξαναπαίξει τον Drax και εξηγεί γιατί

Το φινάλε του χαρακτήρα θα δοθεί στο Guardians of the Galaxy Vol. 3
09 Ιανουαρίου 2023 23:22
Marvel: Ανακουφισμένος ο Dave Bautista που δε θα ξαναπαίξει τον Drax και εξηγεί γιατί

Ο Dave Bautista θα πει αντίο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Όσο όμως κοντεύει ο καιρός της πρεμιέρας του Guardians of the Galaxy Vol. 3 εκεί όπου θα δώσει την τελευταία του παράσταση ως Drax the Destroyer, είναι λογικό να τον ρωτούν πώς αισθάνεται για αυτή την αλλαγή στην καριέρα του. 

Μιλώντας στο GQ Magazine, για την προώθηση του Glass Onion: Στα Μαχαίρια, ο 53χρονος ηθοποιός και πρώην superstar/παλαιστής του WWE εξέφρασε τα συναισθήματά του για τον ρόλο που τον έκανε "mainstream" και εκτόξευσε τις μετοχές του στο Χόλιγουντ.

Ένα από τα συναισθήματα είναι πως ο 53χρονος αστέρας νιώθει "ανακουφισμένος" που θα αφήσει πίσω τον ρόλο αυτόν μετά από 10 χρόνια διότι ανυπομονεί για το μέλλον του ως ηθοποιός. Μιλώντας έξω από τα δόντια -όπως συνηθίζει ο Bautista- είπε πως δεν ήταν όλα ευχάριστα, διότι η διαδικασία του να παίζει τον Drax ήταν εξουθενωτική και πως δε θα ήθελε να τον θυμούνται για αυτόν τον ρόλο του, όταν η καριέρα του τελειώσει. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: 

Είμαι τόσο μα τόσο ευγνώμον για το ρόλο του Drax. Τον αγαπάω, αλλά υπάρχει και μια ανακούφιση πως πλέον τελείωσε. Δεν ήταν πάντοτε ευχάριστα τα πράγματα. Ήταν δύσκολο ο ρόλος. Η διαδικασία του μακιγιάζ με εξουθένωνε και δεν ξέρω εάν θα θέλω ο Drax να είναι η κληρονομιά μου. Πρόκειται για μια χαζή ερμηνεία και θέλω να κάνω πιο δραματικούς ρόλους. 

Για αυτό και από το 2023 έβαλε την καριέρα του προς αυτή την κατεύθυνση καθώς θα τον δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας horror ταινίας του M. Night Shyamalan, "Knock at the Cabin", αλλά και στο Dune: Part 2, που θα έχει διευρυμένο ρόλο και θα αποτελέσει την τρίτη του συνολικά συνεργασία με τον Denis Villeneuve μετά το Blade Runner 2049

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, αλλά και η Jennifer Holland.

Το Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου του 2023