Ο Jared Padalecki υπέγραψε για το reboot του ‘Walker, Texas Ranger’

Και ο σταρ του ‘Supernatural’ ετοιμάζεται ήδη για το αμέσως επόμενο project
24 Σεπτεμβρίου 2019 16:23
Ο Jared Padalecki υπέγραψε για το reboot του ‘Walker, Texas Ranger’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, o πρωταγωνιστής του Supernatural, Jared Padalecki προχωράει σε νέο επαγγελματικό βήμα αμέσως μόλις τελειώσει η 15η και τελευταία σεζόν του διάσημου αυτού σόου και μάλιστα υπέγραψε με το CBS Television Studios τόσο ως βασικός δρων όσο και ως εξωτερικός παραγωγός στο επερχόμενο reboot του Walker, Texas Ranger.

Η πρωτότυπη σειρά του ‘90 όπου του cast ηγούνταν ο Chuck Norris, σημείωσε μεγάλη θεαματικότητα επί εννέα χρόνια. Το νέο project σεβόμενο τις ρίζες του αυθεντικού προγράμματος, θα τηρήσει το ανάλογο ύφος, με τον ‘Texas Ranger’ να συνεργάζεται και με μία γυναικεία φιγούρα όπως αυτήν της ‘Sydney Cooke’ την οποία είχε ερμηνεύσει τότε η Nia Peeples στον 7ο και 8ο κύκλο.

Η πλοκή λοιπόν, του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος εστιάζει στον ‘Cordell Walker’ (Padalecki), έναν αστυνομικό ο οποίος πασχίζει να έρθει και πάλι κοντά με την οικογένειά του ενώ ερευνά ένα ειδεχθές έγκλημα. Ο ήρωας, χήρος και πατέρας δύο παιδιών, επιστρέφει στην πατρίδα του, το ‘Austin’ βρισκόμενος σε μυστική αποστολή επί δύο χρόνια για μία άκρως σημαντική υπόθεση και ανακαλύπτει ότι ένα ακόμη ανεξιχνίαστο μυστήριο τον περιμένει και σ’ εκείνα τα μέρη.

Καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται για το Walker, Texas Ranger οι Anna Fricke (Valor) και Dan Lin (Lethal Weapon).