Heels: O Alexander Ludwig μαζί με τον Stephen Amell σε νέα σειρά

Αίμα, δάκρυα και...wrestling
22 Σεπτεμβρίου 2019 20:29
Heels: O Alexander Ludwig μαζί με τον Stephen Amell σε νέα σειρά

Από Bjorn του Vikings ετοιμάζεται να κάνει στροφή στη καριέρα του ο Alexander Ludwig, μιας και το σόου που εκτόξευσε την καριέρα του ρίχνει σύντομα αυλαία. Ο Ludwig ετοιμάζεται να φορέσει τα κολάν της επαγγελματικής πάλης στη νέα δραματική σειρά του Starz με τίτλο Heels

Η εν λόγω σειρά απέχει πολύ από το GLOW ή τη λάμψη του WWE και θυμίζει περισσότερο το προσγειωμένο "The Wrestler" του Darren Aronofsky. Λαμβάνει χώρα στη Georgia σε ένα τοπικό wrestling promotion που το "τρέχει" μια οικογένεια και οι αστέρες του είναι δύο αδέρφια που μάχονται για την κληρονομιά του πατέρα τους. 

Ο Stephen Amell, που σύντομα και αυτός θα πει αντίο στον ρόλο του Oliver Queen στο Arrow, θα υποδυθεί τον "heel" αδερφό, όπου στους όρους του wrestling σημαίνει πως θα παίζει μια κακιά περσόνα. Τώρα ξέρουμε ότι ο Ludwig θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή του Duffy Wrestling Association, τον Ace Spade. Πρόκειται για τον αδερφό του Amell, ο οποίος θέλει να διορθώσει το κοινωνικό ίματζ, ενώ παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες και τις ανασφάλειές του. 

Ως showrunner ανέλαβε ο Mike O'Malley των Glee και Justified, ενώ ο Mike Michael Waldron του Loki ανέλαβε το σενάριο της σειράς. Το Heels έρχεται την ώρα που το wrestling αναβιώνει τις παλιές του δόξες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη mainstream αναγνώριση του WWE και την άνοδο του AEW. 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί το Heels, πέραν του ότι θα φιλοξενηθεί στο Starz και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια.