The Flash 9η σεζόν: Επιστρέφουν Arrow, Diggle και πολλοί ακόμη για το μεγάλο φινάλε!

Η 9η σεζόν θα έχει τα πάντα
05 Ιανουαρίου 2023 01:34
The Flash 9η σεζόν: Επιστρέφουν Arrow, Diggle και πολλοί ακόμη για το μεγάλο φινάλε!

Η 9η σεζόν του The Flash θα είναι ένα μεγαλοπρεπές φινάλε που θα τα έχει όλα και η παραγωγή του The CW έκανε μια συναρπαστική αποκάλυψη. Για την τελευταία σεζόν του The Flash, οι fans της DC να ετοιμαστείτε για επιστροφές μεγατόνων από το ένδοξο παρελθόν του Arrowverse!

Και αυτό καθώς θα ξαναδούμε τον Arrow/Oliver Queen του Stephen Amell, τον John Diggle του David Ramsey, τον Keiynan Lonsdale ως Wally West/ Kid Flash, καθώς και τον Sendhill Ramamurthy ως "Bloodwork" από την 6η σεζόν. Η εμφάνισή τους αναμένεται να γίνει στο 9ο επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αυτά τα ανακοίνωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Eric Wallace στο Deadline, λέγοντας ότι "έπεται ένας αποχαιρετισμός που θα τα δέσει όλα και η ιστορία θα κλείσει οριστικά τον κύκλο της. Μόλις είχε ανακοινωθεί η τελευταία σεζόν, ξέραμε ότι έπρεπε να επιστρέψει ο Stephen και να υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό του ρόλο ως Oliver Queen. Άλλωστε ο Oliver ήταν αυτός που έστρωσε το ηρωϊκό μονοπάτι του Barry Allen. Για αυτό και όλοι στην Team Flash νιώθαμε ότι ήταν σημαντικό το να δημιουργήσουμε μια στιγμή που θα κλείσει ο κύκλος, με την επιστροφή του Olver στην τελευταία σεζόν του The Flash."

Υποσχέθηκε μάλιστα ότι το αποτέλεσμα θα είναι ένα "επικό αλλά και συγκινητικό επεισόδιο" για όλους τους Arrowverse fans και επιβεβαίωσε ότι "θα υπάρχουν συγκινήσεις, αγωνία και δάκρυα" στην 9η και τελευταία σεζόν. 

Δείτε και τη νέα αφίσα της 9ης σεζόν του The Flash, που κλείνει το μάτι στους fans της DC: 

Η τελευταία σεζόν του The Flash θα αποτελείται από 13 επεισόδια, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 8 Φεβρουαρίου 2023 στο The CW. Να αναφέρουμε ότι το The Flash προβάλλεται μέσα από το Netflix στην Ελλάδα.