Το Outlander θα ολοκληρωθεί με την 8η σεζόν του, αλλά θα έρθει κάτι…άλλο!

Επίσημη η prequel σειρά στο STARZ
20 Ιανουαρίου 2023 00:03
Το Outlander θα ολοκληρωθεί με την 8η σεζόν του, αλλά θα έρθει κάτι…άλλο!

Το αμερικανικό δίκτυο, STARZ, μόλις ανανέωσε την επιτυχημένη σειρά Outlander για 8η σεζόν και όπως αποκάλυψε, θα είναι και η τελευταία. Ναι, θα πρέπει να προετοιμαστείτε από τώρα για να αποχαιρετήσετε την Claire και τον Jamie, μιας και θα σας πουν το οριστικό αντίο με τον ερχομό του 8ου κύκλου.

Η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ όπως έγινε γνωστό, η 7η σεζόν, η οποία θα παίξει αυτό το καλοκαίρι, θα έχει 16 συνολικά επεισόδια.

Η Kathryn Busby, η οποία είναι President, Original Programming του STARZ δήλωσε τα εξής:

Για σχεδόν μία δεκαετία, το Outlander έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε ένα σωστό τέλος στην επική ιστορία αγάπης της Claire και του Jamie.

Αλλά προτού κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο, υπάρχουν πολλές παθιασμένες ιστορίες για να σας διηγηθούν κατά τη διάρκεια των νέων 26 επεισοδίων (εννοεί τις σεζόν 7 & 8). Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους Matthew, Maril και Ronald και ανυπομονούμε να δούμε πού θα μας οδηγήσει η σαγηνευτική αφήγηση τους.

Ωστόσο, μη βιάζεστε, γιατί το franchise θα συνεχιστεί κανονικά, αφού δόθηκε το πράσινο φως στο Outlander: Blood of My Blood, μία prequel σειρά που θα επικεντρώνεται στους γονείς του Jamie.

To Outlander: Blood of My Blood θα διαδραματίζει πριν από την κεντρική σειρά και θα επικεντρωθεί στους γονείς του Jamie και θα δώσουν μια ολοκληρωμένη ματιά στην ιστορία του. Ο Matthew B. Roberts, ο οποίος θα αναλάβει την παραγωγή και θα γράψει το σενάριο, είπε ότι σε αυτή τη σειρά θα δείτε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να βρει την αγάπη.

Μερικά λόγια για την 7η σεζόν του Outlander:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο 7ος κύκλος θα γίνει διαθέσιμος το καλοκαίρι του 2023. Στην επερχόμενη σεζόν, η Claire και ο Jamie συνεχίζουν να εξερευνούν το «New World», ενώ όπως πάντα θα δείτε και νέα πρόσωπα όπως τους William Ransom, Rachel Hunter και Denzell Hunter.

Στον 7ο κύκλο του Outlander θα δείτε τους Caitriona Balfe, Sam Heughan, Izzy Meikle-Small, Joey Phillips, Sophie Skelton, Richard Rankin, John Bell, David Berry, Caitlin O’Ryan και Paul Gorman.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα φτάσει στο Netflix η 7η σεζόν. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.