Το reboot του ‘Are You Afraid of the Dark?’ είναι στα σκαριά από το Nickelodeon

Ανυπομονείτε και εσείς να ξανακούσετε τρομακτικές ιστορίες στο σκοτάδι;!
11 Ιουνίου 2019 18:23
Το reboot του ‘Are You Afraid of the Dark?’ είναι στα σκαριά από το Nickelodeon

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Nickelodeon έχει σκοπό να επαναφέρει τον Οκτώβριο στην μικρή οθόνη την κλασική ανθολογία τρόμου Are You Afraid of the Dark? με την μορφή μίας φρέσκιας μίνι σειράς που θα τιμά τις ρίζες του πρωτότυπου καναδικού σόου των D.J. MacHale και Ned Kandel που είχε προβληθεί τις χρονιές 1992-1996, και 1999-2000.

Στο εν λόγω project ως “Midnight Society” θα μας συστηθεί μία νέα ομάδα παιδιών που διηγούνται τρομακτικές ιστορίες για το λεγόμενο «Carnival of Doom», μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν ότι όλα όσα αφηγούνται ζωντανεύουν με τον πιο μακάβριο τρόπο!

Το cast απαρτίζεται από τους: Sam Ashe Arnold (Best.Worst.Weekend.Ever.), Miya Cech (Always Be My Maybe), Tamara Smart (Artemis Fowl), Jeremy Taylor (It), Lyliana Wray (Black-ish), και τον Rafael Casal (Blindspotting).

Το σενάριο επιμελείται ο Ben David Grabinski (Skiptrace) ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Dean Israelite (Power Rangers), λειτουργώντας παράλληλα και ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκεται η ACE Entertainment (To All The Boys I’ve Loved Before). Τα γυρίσματα του Are You Afraid of the Dark? αναμένεται να ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα στο Vancouver.